Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KisTücsök #84998 üzenetére

    Én is olvastam azt, ez most a legfrissebb.

    Hát igen, tegnap a weboldal grafikai kialakítása ütött nagyot, itt pedig a nyelvtannal akadnak problémák.. :DDD

    A másik dologra reagálva pedig, igen volt hogy csak 5. helyen voltak, mert a Liverpool is előttük állt gazdaságilag, keretértékben, bevételben etc.. (tudom nem mindig, az elmúlt években meg jól elis húzott már az Arsenal).
    A leszter meg gondolom most fel lesz hozva az idők végezetéig ellenpéldának, mert egy olyan dolgot vittek véghez amihez fogható aligha történik meg ebben a században mégegyszer.

    Egy csapat gazdasági besorolása igenis nagy tényező ilyenkor, mint írtam már a PL-t a leszter előtt még senki sem nyert úgy hogy ne lett volna a gazdasági TOP3 -ban, illetve végzett volna az azt megelőző idényben a top3-ban.
    A statisztikát meg lehet viccelni, ahogy a leszter tette, de mégegy olyan szenzáció soha ebben az emberöltőben nem fog megtörténni.

    Arról meg írtam h amit Wenger eddig csinált az igen is példamutató, az pedig hogy a következő lépést megtegye, BL-t, PL-t nyerjen lehet mostmár nem elég Wenger, de üzleti szempontból megközelítve hatalmas rizikó lenne ezt bevállalni, mert egy állandó top4-el és BL szerepléssel gyakorlatilag kimaxolja a bevételeket, az hogy hol esik ki már teljesen mindegy, nagy pénzt akkor kapod amikor kvalifikálod magad a BL-re.. (sokszor ezért is prioritás PL ha nem biztos a top4, szemben egy szaros BL kieséses szakasszal h továbbmész-e vagy sem) ezért megértem h nem egyszerű döntés orevoát mondani Wengernek.. mert az Arsenalnak kell a BL hogy ne nyíljon tovább az olló a top3-hoz képest. Egy united meg éppen leszarja ha kihagy 5 év BL-t, gazdaságilag meg sem érinti őket..

Új hozzászólás Aktív témák