Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KisTücsök #84110 üzenetére

    Jó hát én nem vagyok ilyen helyzetben, mert reál meccset csak akkor nézek ha a BL-be valami nagy kutya az ellenfél, ilyen spanyol bajnokit meg 12 éves koromban utoljára... :D
    A statisztikák alapján vitathatatlanok az érdemei, amit nem kell senkinek megmagyarázni akár mellette vagy ellene szóljon..
    Az is egy sok ismeretes dolog, és tibi a szerencsét is említi.. hát ez olyan hogy lehet mindannyiunk ismerősei között van olyan aki profi labdarúgó lehetne, ehelyett valami ülőmunkát végez bagóért vagy bármi mást..
    Tény h jókor kell lenni jó helyen :)

    Ibra is egy nagyképű egoista rohadék a pályán (is?), de vitathatatlanul az egyik leges legjobb támadó a mai napig..

    Második bekezdésedre az idő is azért megszépíti a dolgokat, másfelől mégegy olyan aligha lesz hogy egy rómában megragadjon egy totti kaliberű játékos, vagy a juventusban buffon, del piero, poolban gerrard etc.. etc..
    Nagyon megváltozott a futballvilág azóta, és van a messi, cr szint aki rengeteg jó skillel rendelkezik ezért a szűk elit világklasszisaihoz tartoznak, de manapság már máshogy működik a fudbal is. Manapság a játékosokat különböző technikai kütyükkel végig figyelt világban van az a csapategység, fegyelem hogy elég ha a játékosok a meghatározott posztjain tudnak hozni egy átlagon felüli sklillt, és ez vagyis a csapatjáték vezeti sikerre a csapatot, nem az egyéni erények tömkelege, lásd pl. dormund ami a legláthatóbb valamennyi csapat közül, vagy mondhatnám a minden évben lerabolt sotont..
    De ott van a régi "nagy" angol válogatott tele béklyókkal legendákkal, gerrard, lampard, owen, rio, sholes, beckham, cole, fowler (rooney) etc.. semmivel sem volt sikeresebb mint a mostani, sőt megkockáztatom hogy egy kompetens edzővel a mai keret sokkal többre volna hivatott :)
    S lehet megköveztek de CR is béklyó volt a portugál válogatottban és a döntőben azzal növelte a legtöbbet a csapat győzelmi esélyein, hogy lesérült és átálltak egy egy csatáros fegyelmezett csapatjátékra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák