Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #83767 üzenetére

    Nagyon úgy tűnik ..

    Igazából már 20 éves, igaz az még nagyon fiatal, de már a második PL szezonban próbálja a csapat beépíteni egy valljuk be nem túl veretes liverpoolba, sikertelenül. Sterling gyorsan megragadt a kezdőben, sokan kiáltották ki Ibet az ő utódának, de nagyon messze van még attól a szinttől.
    Klopp már sokszor a cserepadra sem ültette le, tény h jó a rúgótechnikája és gyors is, de legnagyobb baj a csávóval hogy nincsen agya, vagyis játékintelligenciája sehol nincs, pressingben is gyenge, és az hogy végigfut a vonal mellett, illetve mindig arra felé cselez, vezeti a labdát (angol utánpótlás nevelés, igenigenigen...) az leginkább egy brit futballtílusú csapatnak feküdne.

    Másfelől nem kizárt hogy visszavásárlási záradékkal lesz eladva, vagyis ha véletlen beválna akkor ezek az őrült pénzek mellett simán megérné visszavenni a duplájáért is, minthogy itt felvegye a fizut két éven keresztül és nulla játéklehetőséget kapjon.. Mané tuti a kezdőbe jött, cseréje ott lesz Markovic aki szintén gyors és jól lát a pályán (szerintem illeni fog a kloppi focihoz), Ibe oda max harmadik ember lehetne és nincs BL/EL sem, hogy szükség legyen ilyen mély keretre..

    Amúgy Bentekét tán £32m -ért viszi a kirsály palack, skrtelt meg £5m -ért a Fener úgyhogy egyelőre jött grujic, matip, mané, karius és nem h minuszba de erősen plusszban leszünk... szerintem allennel sem lesz szerződés hosszabbítva úgyhogy várható h ő is távozik.

Új hozzászólás Aktív témák