Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    Nem is tudom, hogy mennyire volt ez így jó, mert azért 3-at csak bekaptak. Vezetés után nem tudták 5-10 percnél tovább tartani őket, ami nem is lenne probléma, mert egy papíron sokkal jobb csapat támadta őket eredménykényszerben. Ami nem tetszett, hogy szerintem még így is abból lett a baj, ami Egervárinál is volt, hogy elb.tak egy passzt, vagy eladták a labdát, és utána nem ért vissza a védő, vagyis mindig úton voltak. Párszor úgy nézett ki, hogy maguknak csinálták a bajt, nem a portugál támadás volt olyan k.va jó. Ha a kommentátornak igaza volt, akkor legalább 1x nem is az a védő ment az emberre, akinek kellett volna, ami megint csak az Egervári féle fejetlenséget idézte, ott volt, hogy 1-re 2-en is mentek de a kulcsjátékosokon nem volt senki. Én ettől féltem a meccs alatt, hogy nehogy visszaessenek. Amikor nem tudták kihozni, és a kapus rugdosta előre a Szalai?-nak, az megint csak Egervári-éra, és soha az életben nem jött be ez a játék. Már eleve le sem tudja szedni a csávó a labdát, aztán, ha mégis, akkor 1 másodpercen belül elveszik tőle, és akkor ők jöhetnek. Én nem erőltetném az ilyen adok-kapok taktikát, mert nem fekszik a csapatnak, mert különválva hiányzik egy kicsi a védelemből és a támadásból. A védelemhez kell, hogy visszajöjjön 1-2 ember, a támadáshoz pedig kell pár ember hátulról.

    A többi hasonló csapat nem pont fordítva szokta nyomni? A nála gyengébbek ellen belemegy ebbe a mi egyel többet rúgunk taktikába, míg az erősebbek ellen megpróbálnak egy 1:0-t kihozni?

    A selejtezőn is a papíron erősebb görögök? ellen kezdtek ilyen taktikát. Szerintem jobb taktika, ha ráerőltetik a másikra, hogy mi márpedig azt játsszuk amit mi akarunk.
    Ez olyan volt, mintha a spanyolok a németek ellen az 1 perctől elkezdenének felívelős focit játszani, vagy az izlandiak labdabirtoklós-támadóst.

    Abban viszont biztos vagyok a hibákat a német kapitány ki fogja elemezni, és rááll a javításra.

Új hozzászólás Aktív témák