Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Hát ez az angol válogatott kritikán aluli volt, mit kell tennie roy-nak már hogy kibasszák végre? És hogy ünnepelte magát csórikám mert beküldte a létező összes csatárt a második félidőben..

    Semmi taktika, csak van egy statikus formáció és mindenki csinálja amit tud, baszott lassúak azt se tudják ki hol helyezkedik, ezért a sok értelmetlen beívelés és elönzőzött lövések.

    rooney középpálya mellett ha lenne egy kis dinamika akkor nem is volna rossz ő oda,
    Dier meg be van rakva controllernek, aki mindent csinált csak nem szervezi a játékot. És még a stúdióba meg is jegyezték hogy roy nem ragaszkodik a hülyeségeihez, hegedűs meg csak pislogott hogy mia faszt beszélnek itt ezek :DDD

    Komolyan nézik ezek a meccset??
    Bazmeg ennyire hülyék nem lehetnek, főleg egy volt labdarúgó azt hinné az ember konyít valamit a focihoz, kabaré a csávó na: "azt hiszem az összes walesi PL játékos, de nem biztos", "az angol gólkirályt nem kezdetni a meccsen hát ő ezt nem is érti", "Sturridge nem kiegyensúlyozott.", "sterling az egyik legjobb volt az oroszok ellen"
    és egy ilyen embert raknak be szakot érteni :W
    Hegedűs lépten-nyomon diszkréten próbálta őket helyretenni, de szóhoz alig juthat, pedig őt el tudtam volna hallgatni, ő eléggé nyomon van, innen is látszik hogy egy blogger mennyivel jobban látja a dolgokat, de legalábbis nem releváns volt labdarúgókat betenni hogy szakot értsen.

    Eszem faszom megáll bazdmeg, életembe nem rúgtam egy egyeneset sem labdába, de aki nyitott szemmel nézi a meccset nem igaz hogy nem látja.. :D

Új hozzászólás Aktív témák