Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #80780 üzenetére

    Igen, olvastam... Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Ninja azt mondta nem áll szóba vele ha ezt megteszi. :D
    De én kedvelem Pjanicot, idén néha érezhetően feszült volt a pályán. Most még egy ember lesz ott akit kedvelek ami nem tudom hogy jó- e vagy rossz. Van pár név akik miatt eddig sem tudtam utálni a Juventust, akkor erre a posztra végképp megmarad a Napoli és a Lazio.

    Szóval két játékos cserébe... Óóó bárcsak Lichtsteiner és Padoin lenne! ;] Azt hiszem fel is mennék egy magas helyre egy slinky azaz bolondrugó társaságában.

    Olvasom a pletykákat, 4 név került szóba. Caceres-Rugani-Sturaro-Zaza Na, Cacerest hagyjuk békén, a további kombinációk bármelyikének örülnék, de legjobban talán a Zaza-Sturaro duónak.

    Úgy néz ki, van der Wiel és Mário Rui is érkezik és Bruno Peres is újfent pletyka tárgya. Miliket akarja Spal az Ajaxból, és Witselt a Zenitből. A védelem közepébe pedig Ogbonna és Juan Jesus nevét emlegetik.

    A távozók elvileg Dzeko, Falque, Maicon (már biztos), Torosidis, Vainqueur, Ucan, Ljajic, Doumbia, Iturbe, Sanabria

    A Ninjáért meg minden követ megmozgat Conte. Nagyon remélem hogy marad.

    Érdekes lesz ez a nyár. :K

    "a többiek képtelenek még egy rohadt stadion építésére is" Khm... Nálunk legalább elkezdődött valami, még ha csúszik is.

    Enzolord: "BTW innen jön valaki a Margit-szigetre meccset nézni kedden?" Én megyek ha minden jól alakul, baráti társasággal, sporttársakkal. :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák