Új hozzászólás Aktív témák

  • B0V9B

    tag

    válasz kacsyx #79438 üzenetére

    Sajnálom hogy nem érted a különbséget a között, hogy valaki 18-19 éves tehetségeknek ad lehetőséget és építi fel őket, valamit hogy valaki kész játékosokat vásárol attól a csapattól, amely a legnagyobb veszélyt jelenti rá a hazai porondon való vitézkedésben.

    A Bayern játékospolitikája évtizedek óta erre épül. A 70-80-as években volt a Gladbach, utána a Werder, a Leverkusen a 2000-es évek elején (Ballack, Zé Roberto, Lúcio), majd most a Dortmund.

    A baj nem ezzel van. A baj azzal van, amikor szakavatott pannonbajorok ki akarják magyarázni a dolgokat, és a kékre azt mondani hogy ez bizony piros. Nem, ez kék. A Bayern a 3. játékos viszi el 3 év alatt a Dortmundtól. Kész. Nincsen rajta mit magyarázni, hogy hááá őőő izé, ő amúgy is ment volna, ő bayern meccset nézett 9 évesen ezért hazatér, ő meg német válogatott és a bayern célja hogy minden német válogatott bla bla blaaaaaa. Gondolom hogy pont ezen cél miatt adták el Gomezt, Schweinit és Kroost is, és hoztak helyettük horvát meg spanyol játékosokat. Hogy minden német válogatott a Bayernben játsszon. Értjük. Ott van. Leírtad.

    Gondolom tök véletlen, hogy nem egy Schalkés Höwedes-re mentek rá, aki ugyanúgy német válogatott.

Új hozzászólás Aktív témák