Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #78332 üzenetére

    Az tévhit hogy Origi lassú, a kommentátorok is mindig ezzel jönnek. Nagyon is gyors, sőt Sturridge sebessége látszólag igencsak megkopott a sok sérülése óta (persze még így is gyors).

    Origi jobban csapatember, értsd presszinggel, védekezik, labdát tart mellette támadónak se utolsó. Sturridge azokon a meccseken amikor beszorítjuk az ellent mint tegnap jobb, mivel talán jobb a helyzetkihasználása és ahogy mondod zsebkendőnyi területről képes gólt szerezni, viszont egy olyan csapat ellen ahol várhatóan nem a pool fog irányítani sokkal inkább origi munkásságára van szükség az mellett hogy jól tud kapura támadni is.
    Szóval ha ezt nézzük akkor Sturridge is csak befejezni tud mint az általad említettek, plusz lehet annyival rosszabb is, hogy csak akkor passzol ha jó kedve van :DDD

    De egy biztos a mai fociban a védőknek (különösen a fullbackek) ki kell venni részüket a támadásban, ugyanúgy a támadóknak is a védekezésben, labdaszerzésben, presszingben (skrtel ezért lett kegyvesztett), ezért hiszem hosszú távon (különösen a nagy meccseken) originél a prioritást, meg mert nagyon fiatal is, ez az első PL szezonja :) kane ilyen idősen nem tett le ennyit az első PL szezonjában pedig ő hazájában nevelkedett játékos (persze nem elvéve semmit az érdemeiből)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák