Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #77860 üzenetére

    Akkor mégegyszer utoljára :)

    Tétmeccsen a jelenlegi felállásban soha a büdös életbe nem vernénk meg őket 4-0 -ra :N
    A felkészülési meccsek teljesen másról szólnak, egyrészt marketing bullshit, szponzorok, távoli szurkolók iránti seggnyalások kötelességek, meg a játékosok felkészítése a szezonra, ahol az eredmény teljesen irreleváns, meg többek között Reus sem utazott el akkor a nagy nevek közül.

    Csak le kell ülni megnézni az oda és visszavágót hogy látható legyen a dortmund mindkét meccs elejét úgy megnyomta, hogy távcsővel kerestük csak a labdát, a középpályát úgy és annyiszor játszották ét néhány passzból ahányszor nem szégyellték, nincs az angol ligában olyan csapat aki ilyen sebességgel és passzpontossággal játszana, mint azt a Dortmund tette a két mérkőzés elején, csak éppen az elsőt sikeres buszozással megúsztuk kapott gól nélkül, tegnap meg a korán megszerzett megnyugtató előny birtokában látványosan visszavettek a tempóból, mondjuk teljesen érthető okokból.

    A west hamet se tudtuk megverni idén 4 meccsből egyen sem, mégsem állítjuk azt hogy a poolal egy szinten vannak. Két három egymás elleni eredmény azért nagyon becsapós tud lenni.

    Ettől a dortmundtól még rengeteget tanulhatunk, hogy milyen tempóban is kellene játszani a focit, és ugyan kiestek, de az egész EL mezőny legmagasabban jegyzett csapata voltak (ahogy a barsza is a bl-ben mégis kiestek 3 év alatt 2x az atleti ellen, mégis megkérdőjelezhetetlen hogy melyik a jobb csapat)

    Tegnap a fiúk 100%-on pörögtek (megjegyzem 100%-ban Brendan Rodgers keretével), még a 85. percben is úgy presszingeltek a tüdejüket kiköpve amilyet általában az első 20 percben szoktunk látni, a küzdés, a szív, a stadion hangulata (45 ezer ember nagyobb hangulatot csinált mint múlt csütörtökön 82 ezer), klopp erős motivációja, jelenléte (félidőben 0-2 nél azt mondta csináljunk egy olyan meccset amit majd a szülők és nagyszülők is emlegetni fognak) volt képes egalizálni a dortmund futballtudásbeli különbségét.
    Ha kikapunk akkor is rendkívül büszke lennék erre a nemrég még szedett-vedett csapatra, mert minden tőlük telhetőt megtettek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák