Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #77517 üzenetére

    Szerintem Origi.
    Stu lehet gólérzékenyebb (bár nem vennék rá mérget, illetve a sebessége se a régi már), de gyenge fizikailag olyan csapatok ellen, ahol előreláthatóan nem mi leszünk fölényben (BVB).
    Origi sokkal jobban meg tudja tartani a labdát, illetve ahhoz képest amilyen agilis 185 magas és hát a fizikailag sokkal erősebb, rá lehet állítani egy emberre (lásd Weigl múlt csütörtökön), és presszingelni is tud, tehát sokkal inkább csapatember mint Sturridge, aki a fentebbiekre nem alkalmas.

    De szerintem nem frusztrált, mindig ilyen volt a habitusa. Tánc meg lehet azért marad el, mert Klopp egykor nyilatkozta még a dortmund éra alatt h kinézett magának egy fasza csatárt, de nem tetszett neki a gólöröme, mert túlságosan önmagát ünnepelte, az egyéni dicsőség hajtotta nem a csapaté, ezért végül nem igazolta le. Azóta volt hogy Stu csak egy vagy két gólnál kezdett táncolni, de egyből abba is hagyta, nyilván van valami a háttérben, de összességében Klopp alatt Origi elég nagy veszélyt jelent rá, és attól tartok Ings is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák