Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz 7600 GS #67874 üzenetére

    Nem szerencsére nem , az kellett volna még csak.
    Borongós hétfő reggel mentem nyitni a bankot ( IT nem biztonsági őr mielőtt :D ) újpest városkapúnál leraktam a kocsit felmentem a metróhoz pont jött első ajtón be.
    Éreztem ,hogy meleg van nincs levegő nem jó de nem foglalkoztam vele , nyáron a metró milyen legyen itt m.o -n ha nem meleg.
    Forgách - Árpád között képszakadás * , következő kép mentő onnan telefonáltam párat ( főnök , anyámék ) képszakadás betegváróban fekszem egy ágyon amiről betoltak a mentőautóból/ vagy átraktak nem tudom . Ott könyörögtem vízért adtak hánytam is ki , elvették olyan voltan mint a kisgyerek akitől elvették a nyalókát de hát muszáj volt. :)
    Eltelt nem tudom mennyi idő kb 15-20 perc nekem 2-3 órának tűnt...valamilyen szobába be , először egy orvos csaj + gyakornok következő képnél már azt láttam 5-6 ember rohangált körülöttem , következő kép húz be az automatika a ct vagy milyen gépbe képszakadás intenzív becsövezve oxigén az orromban mindenféle gép rám kötve infúzió minden ami kell , képszakadás mellkasi röntgen és nagyjából onnantól tértem magamhoz.
    * Volt egy ismerős a metrón pont nem rég beszéltem vele kérdeztem mi történt. Annyit látott/hallott hogy egy nagy csattanás fekszek a földön egy csajnak a cipője felvágta a bal szeme felett a homlokomat , metró megállt mindenki rohangált vezető , diszpécser , biztonságiak , aki volt locsoltak vizel fel voltak akadva a szemeim kék zöld lila voltam és az istenért nem tudtak leszedni a metróról mert csak azt hajtogattam ,hogy nekem be kell mennem mert ki kell nyitni a bankot ( látjátok micsoda munkamorál :D )
    Aztán 4en leszedtek róla aztán a metró ment tovább onnantól ő nem volt ott.
    Kb 40 percet voltam ájult mármint én semmire sem emlékszem de így az elmondás alapján valamennyire magamnál voltam.
    Szóval szerencsére minden vizsgálat negatív lett így egy nap utána hazaengedtek azzal a feltétellel ,hogy nyugton fekszek otthon is és immel ámmal betartottam :)
    Szóval összegezve hülyén hangzik nyáron legyen víz nálatok sokat segített , és le a kalappal a honvéd kórház előtt , nagyon modern és nagyon nagyon nagyon korrekt volt mindenki takarító ápoló szakorvos mindenki mindenhol , mintha nem is m.o-n lettem volna.

    És ami a legnagyobb flasht okozta még a legrosszabb szétszedett állapotban is , amikor betoltak az első kórterembe ahol elkezdtek kivizsgálni az orvos csajszinak tüsi haja volt és felnéztem mindenből hármat láttam a fényeket is teljesen másképpen érzékeltem megláttam a csajt a tüsi hajával és elmosolyodtam és emlékszem vissza is kérdezed miért mosolygok de nem tudtam érdemben válaszolni neki , de itt elmondom neki nem mert utána amikor találkoztam vele , a csaj egy az egyben Aline 3 Ripley tüsi hajjal....azóta ezen nevetek :)

    Nagyjából ennyi történt.

    Csak a lényeget felejtettem ki , megúsztam egy közepes agyrázkódással , és szerencsére nem valami szervi elváltozás okozta hanem pl. a meleg vagy ilyesmi.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák