Új hozzászólás Aktív témák

  • szami777

    addikt

    válasz tigomigocika #65147 üzenetére

    Nem tudom, te mennyire követed nyomon a meccseket, de kvádrádót leszámítva az összes igazolás tudatos és jó is volt. A bűngyenge csatársorról annyit, hogy perpill a fegyelmezetlen és sérült Costa vezeti 19 góllal a góllövőlistát(Kane mellett), ráadásul 6 meccsen nem is játszott. Fabre-Costa-Sánchez trió sztem a PL három legjobb igazolása volt, szal nem értelek.
    Matic visszahozása szintén telitalálat. Sok PL csapatba bele lehet kötni a rossz igazolások miatt, de pont a Chelsea igazolásaiba :F
    Cech meg szimpla generáció váltás miatt megy el, Courtois megmondta, hogy csak akkor marad a Chelseanél, ha első kapus lesz, és mivel kb 10 évvel fiatalabb Cech-nél, ezért szerintem egyértelmű a helyzet.
    A szezon végére egyébként egyértelműen látszik a formahanyatlás szinte mindenkinél, (kivéve Hazard) a Chelsea a szezon elején nyerte meg a PL-t, nem most, akkor meg bombaforma volt.

    [ Szerkesztve ]

    “So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

Új hozzászólás Aktív témák