Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz messi6502 #64131 üzenetére

    "Amúgy az erőviszonyokat miért nem a nemzetközi meccsek mutatják a legjobban? Mi más? A hajtás?"

    Erről az előbb leírtam a véleményemet. Az egész bajnokságról nekem ez nem ad objektív képet.

    Kiemelve egy-egy csapatot nyilván nem az angolok most a legjobbak, de amit az előbb is mondtam: szerintem ott van a legtöbb nemzetközileg is erős csapat, akik egymáshoz képest is közel állnak. Kb a vb győztes német csapathoz tudnám hasonlítani. Egyénileg nem feltétlenül a legjobbak, de csapatként nagyon erősek. Remélem értitek mire gondolok...

    Jó dolog ez a uefa-együttható, de személy szerint én egy olyan bajnokságot nem fogadok el legerősebbnek, ahol rendre ugyanaz a két csapat van elszakdva kilométerekre a többiektől és csak néha tudja őket megközelíteni egy-egy harmadik csapat. Nem tisztán a kiegyensúlyozottságot kell nézni, de azért ez sem elhanyagolható tényező a szememben.

    Abban egyetértek, hogy ez egy nagyon tág fogalom, mindenki másképp, más szempotok szerint értelmezi. Ezért is most már kiszállnék a vitából, leírtam mindent, amit gondolok. Nekem ez a személyes véleményem, ha valaki nem tudja felfogni és elfogadni, amit mit írok, az már nem az én bajom.

    #64132) DeathAdder:

    "Vicces hirtelen mennyivel hatványozottabban lett fikázva a PL mert az egyetlen említésre méltó angol csapat a BL-ben idegenben lőtt gólokkal kiesett európa egyik leg elitebb csapata ellen :D
    Ha egy sejk felvásárolná a Bragat és 10 éven belül 3 BL-t nyerne és ő lenne a következő kiíríás toronymagas esélyese, akkor a Portugál lenne az egyik ha nem a legerősebb bajnokság az uefa szerint... :D"

    +1...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák