Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #63889 üzenetére

    Természetesen, nem akarom hogy ilyenek történjenek. De itt mindkettejük megmozdulás veszélyes volt, attól függetlenül hogy Radja amúgy a keményebb de kifejezett durvaságot még talán nem is láttam tőle.

    Az ehhez hasonló minden mindegy megmozdulásokat vissza kell szorítani, de nem lehet teljesen mert ez sajnos vagy nem sajnos de benne van a fociban. Viszont az szvsz a futballvilág szégyene hogy a Matic ellenit nem büntették.
    Én utálom a legjobban a durva játékot, pl AtMa a Barca ellen és Neymar lyukas vérző bokája, ami szintén nem is szerencse hanem Matic faktor hogy nem lett komolyabb...

    Amikor mindkét játékos durván lép oda az azért nehéz kérdés, mert 1) mindkettő súlyosan sérülhetett volna. 2) aki szerencsétlenül járt azt még hova büntessék? :( 3) ha viszont őt nem büntetik akkor a másikat a szerencséjéért kéne? :F

    Ilyen esetekben olyat tudnék elképzelni hogy zöld asztalnál 1-1 piros lap, de a sérültnél ezt felfüggesztik, és durvaságért fegyelmi tárgyalás az érintett felekkel. Na nem mint a sulikban :D hanem értesítés kapnak és mondjuk lehetne olyan hogy fegyelmi pontrendszer. Minden fegyelmi pont után pénzbírság amit az eset súlyossága határoz meg mondjuk 3 fix összeglépcsőben és 3 fegyelmi után 5 meccs eltiltás.
    Persze ezeket a pontokat nem minden sárgához de még csak nem is minden piroshoz kell adni, henem ha van lap ha nincs, utólag elbírálni.

    szerk. PS: hasonlóképp: Szerintem írtam már korábban, de leírom még 1x hogy még a Capitano megmozdulását is mélyen elítéltem anno Balo ellen.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák