Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    A témához annyiban szólnék hozzá, hogy oké persze kellene ennek a válogatottnak Dzsudzsi, Szalai, Huszti, Bogdán meg Gulácsi. És persze jó lenne ha takarodna az a bizonyos "fej" és elkezdenének valami hasonlót mint a horvátok. Mondjuk szerintem a stadionok is bőven szükségesek, hiába megy a rinya ellenük. (Ugye egy esetleges EB rendezés esetében nem keveset hozna, de ezt nem részletezem aki érti érti aki nem az nem.)
    És minden kerületben épült több műfüves kispálya is és én igenis támogatom az ötletet...

    Ismerek rengeteg ifistát, sőt még szoktam is játszani velük, nem vagyok annyira sokkal idősebb náluk...
    Amikor még fociztam azt tapasztaltam hogy jött csapattársam apukája, intézte a csapat szállítását, másik apuka néha kukásdzsekivel lepte mag a csapatot és a kölköknek ezért megengedte az edző a nagypofát pedig technikailag pl én jobb voltam csak nem olyan gazdag hanem örültem ha telik a tagdíjra és hiába volt bennem alázat és ittam az edzőm szavait. (hasonló volt a helyzet kézilabdán is)
    Aztán én azt is furcsálltam hogy már itt olyan nagy az arc, hogy a visszapofázáson, az alibizésen túl még úgy is adják elő magukat mint a profik, és még az ifitől is nagyon messze lévő 13-14éves kisgyereknek is kell a 40-60ezres cipő, a divatos félrenyalt buzis haj és már itt alakulnak a "sztár" allűrök. Aztán a legtöbb ifi is olyan nyeszlett hogy a szél elfújja, az alkarom vastagabb mint a vádlijuk ha keményebben lépek oda meghal amúgy meg még akkor is ordít a technikai különbség ha én csak állok a pályán és passzokat adok mint a gép és ezzel sajnos nem magamat akarom fényezni.

    De ott vannak azok a srácok akik igazán tehetségesek 2 max. 3 ilyen embert tudnék összesen mondani a rengetegből akik nem is feltétlenül szerényebbek stílusra, csak kallódnak és a helyükön apuci pénze rúgja bőrt aztán kinövik magukat és nagyképű lúzerek lesznek...

    Én Gerát anno is azért szerettem mert hajtott, örökké. Most ezt a szellemiséget csak egy emberben látom ő pedig Lovrencsics Gergő.

    Bocs hogy hosszú lett. :R

    Más: Az első félidőből kiindulva, jó csapat alakul Antonio Conte kezei alatt. Én nagyon örülök hogy ő lett a szöv.kapitány. :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák