Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Dinter & pohár:Pedig már tartottam attól hogy jön valami beszólás érte... Mert ahogy látom itt nincs sok keresnivalóm mert nem Barcelona-ManUtd-Inter-Juve szurkoló vagyok(pedig amikor Cristiano manchesteri volt nagyon szurkoltam neki még a chelsea ellen is és ha olaszországból csak a Juve van ott a nemzetközi kupaporondon akkor nekik is szurkolok elvégre olasz de hát mindegy...). De sebaj nekem jó év lesz ez is Roma-Real-Chelsea... Pedig lehettem volna én is divatszurkoló, amikor egy csomó ismerősöm Inter mezt vásárolt a sikerkorszakban de ezek közül azóta sokan nyergeltek át Barca fannak. De én nem mocskolódom.

    Remélem Conte irányításával még egy utolsó EB-je lesz Tottinak és Pirlo-nak is, mert a VB-n is az öreg Pirlo vitte hátán a csapatot ami sokat elmond. Egyszerűen pótolhatatlan klasszisok.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák