Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz Integra #55024 üzenetére

    én nagyon kíváncsi leszek mit tud egymás ellen a két csapat.

    ha elölről kezdjük (és próbálok objektív maradni) akkor:
    bale, benzema, cr vs. messi, neymar, suarez:
    hát hú bazmeg, ezek hatan szerintem sok csapattal elbánnának :D a realból kilóg benzema, őt továbbra sem tudom annyira elismerni. cserébe suareznek ez lesz az első meccse, vélhetően nem fog top formában játszani. így kb. ugyanolyan erős mindkét csapat, vagyis brutálisan.

    modric, kroos/alonso, james vs. busquets, xavi/rakitic, iniesta (bár ebben nem vagyok biztos, csak tippelek):
    de itt egyértelmű a real előny, két fiatal, de tapasztalt tehetség, gyorsaságban nem fogják velük felvenni a versenyt, ez egyértelmű, tapasztalatban meg nem biztos, hogy van annyi előnyük, mint az előbbiből hátrányuk

    carvajal, ramos, pepe/varane, marcelo/coentrao vs. alves, jordi alba, piqué, mathieau:
    ugyan carvajal kilóg a sorból, de őket összehasonlítani olyan sok értelme sincs, itt nem tudott igazán erősítenia barca, pedig erre lett volna a legnagyobb szükség. bár a védelmeknek nem egymással kell versenyezni, hanem a támadó szekciókkal, de a real védelme nagyobb eséllyel fogja tudni feltartóztatni a barca támadókat, mint fordítva.

    casillas/navas vs. ter stegen:
    ez még úgy is egyértelmű, hogy többször is leírtam mekkora bohócnak tartom ezt a ter stegent a béna labdaátvételeivel. casillas ugyan nincs nagy formában, de azért mégiscsak a jelenlegi legsikeresebb aktív kapus, navas pedig remekül bemutatkozott a vb-n.

    és ami még fontos:
    ancelotti vs. enrique:
    itt is a real javára dől a mérleg nyelve, magyarázatra ez sem szorul.

    de egy meccsen bármi megtörténhet, az is lehet, hogy a labda se lesz a realnál, de természetesen bízom benne, hogy földbe döngölik a barcát :)

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák