Új hozzászólás Aktív témák

  • k!nG

    aktív tag

    válasz Ps Vita #53313 üzenetére

    A Barca tavaly csak Neymart vette meg, az sem kozelitette meg a 100-ast. Az az elotti evekre nem is emlekszem, Fab 40 volt Villa is valami ilyesmi korul volt anno, de ezek nagyon regen voltak, tobbnyire mindenki elment a regiek kozul es sajat nevelesuek jottek fel a B-bol.

    Enzolord: Igazad van, csak tudod en nem tudok igazan kulonbseget tenni. Ha illegalis lenne amit csinal a PSG tulaja, akkor valami birosag ele kene vonszolni es nem ilyen Fair Play mutyikat elohuznia a Fifanak, pont annak az intezmenynek amit a vilag legkorruptabb embere Sepp Blatter iranyit. Ezzel probalja levedeni magat, ennyi bakit mint az idei evben nem lattam a Fifatol.

    Es tudod ezzel nem az a baj, hogy buntetik a PSG-t, hanem a jatekost is buntetik aki oda akar menni. Plusz ebben sem a klub a mumus, hanem a tulaj.

    salival:

    Azert erre a Liverpoolra kivancsi leszek a jovo evben. Hat nem tudom, figyelj eddig is voltak nagy igazolasok es nem halt bele az europai foci. A PSG-nek iden csak Luiz volt az igazolasa.

    Az meg mas teszta, hogyha a jatekosok arai nem lennenek igy elszallva, akkor lehet nem ekkora osszegek cserelnenek gazdat. :U

    [ Szerkesztve ]

    https://www.behance.net/vargadom

Új hozzászólás Aktív témák