Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    válasz paatrick #53095 üzenetére

    Én is kb.

    A Chelseahez hozzátenném, hogy nagy előny, hogy costa hasonló felfogású csapatból érkezett. Jó korban és formában van. De nem egy labdazsonglőr. Ettől függetlenül szinte a semmiből tünt fel és lett a világ egyik legjobb formában lévő csatára. Végül is Drogba is relatíve későn érő volt... Ba eligazol, úgyhogy szerintem még jönni fog csatár. Ha nem Lukaku, akkor valaki más. A középpálya nagyon rendben van szerintem. A védelemben a hiányposztra meg jött játékos.

    Meg az arsenalhoz. Szerintem sem kell kihajítani a vezetőséget. Ott nem a kupaszerzés a cél, hanem, hogy a BL-t érő helyet mindig elcsípjék és mindig pluszba zárjon a csapat. Ezt tökéletesen elvégzik.

    Ja meg a Pool. A MU befog jelentkezni a BL helyekért, az biztos, az Arsenal is meglepő módon normálisan kezd igazolni, a Chelsea erősödik, a City meg úgy jó ahogy van. Ez 5 csapat 4 helyre. Innen bizony leginkább a Pool fog kilógni. Persze a papírforma nem sokat ér, mert csapategységet tekintve ők vannak most legelől. Aztán, hogy a harapós nélkül mire mennek... Kíváncsi leszek.

Új hozzászólás Aktív témák