Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Félreértés ne essék, mondhattam volna mondjuk az Arsenal-t is, de gondoltam akkor maradjunk a spanyol bajnokságon belül. Nem is volt olyan rég.
'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B
-
7600 GS
addikt
Mi a francot csinál a Milan egyébként?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #4939 üzenetére
"Cruz bravo, ez klasszis!"
Te ezt miből vontad le?
Lőtt kettő átlagosnak se nevezhető gólt, amelyeknél az akció szép volt, a befejezéshez viszont nem kellett túl nagy tehetség. Szerinted Boateng gólja kapushiba, mert rövidre ment, de a második gólja Cruz-nak már klasszisteljesítmény.
Ha viszont a Malaga együttes játékára mondod kicsivel érthetőbb, de akkor félreérthetően fogalmazol. És azzal, hogy a kapust hibáztatom nem a mentségeket keresek a vereségre ( rosszul és pechesen játszott a Real, az egész csapat egy görcs volt ).
Comparison is the thief of joy.
-
Ps Vita
őstag
José Mourinho a Málaga elleni vereség után megindokolta, Casillas miért padozott a La Rosaledában: „Adán jobb, mint Iker."
-
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #4962 üzenetére
Ennek az embernek valami nagyon az agyára ment. Remélem tényeg elviszi innen valamelyik csapat év végén. Mondjuk mehetne vissza a Chelsea-hez.
Sajnálom Ikert, mi járhatot vajon a meccs közben az eszében. Ez alapján nem túl sok jó dolog.
-
szab.tam
nagyúr
egyébként a spanyol bajnokság izgalmainak nagyon nem tesz jót, hogyha a reál még 1x kikap.
akkor az izgi, ha a a 2 klasszikus szorosabban fut, és van 2 db. 1-2 pontra akaszkodó csapat.hiába nem szeretem a real-t, ez a pontállás akkor sem jó...
az f1 forgatókönyvet kéne importálni.
és még mindig utálom alapból az összes mediterrán bandát, de hajrá levante.
az egyetlen déli csapat, akit tudok szeretni.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
(#4965) MikE008
(#4966) 7600 GSa fociszipmátia pont olyan, mint a politikai.
észérvek nem korlátozzák az embert...****
visszaolvasva ez annyira q*-ra észosztóan bölcs lett, (néhány wiszkasz után),
hogy aláírásokba is mehetne...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #4968 üzenetére
Vicc, hogy két és fél évnél nem bírta tovább. Az meg amit művel Ikerrel nálam a szánalom kategóriába tartozik.
Jajh, mennyire hiányoznak azok az idők mikor Raúl és a többi nagy (Guti, Morientes, stb.) itt rúgta a bőrt Madridban del Bosque kezei alatt.
Fergusont akarom!!!!4!
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Mourinho Benítezről
"Nem tudom merre tart Benítez és nem is érdekel, de mint Chelsea drukker remélem, hogy nem a Real Madridra gondolt a Corinthias elleni meccs alatt" - mondta mai sajtótájékoztatóján Mourinho.A titokzatos Benítez
"Tudok dolgokat, de nem fogok semmit sem mondani a Real Madridról, mert nem hiszem, hogy kellene" - nyilatkozta Benítez.(#4970) 7600 GS
Ahogy olvasom a kommenteket, még jó hogy nem láttam a meccset. Mou-nak mennie kell, ez nem lehet kérdés. Del Bosque-nek örülnék, de esetleg Löw se lenne rossz választás. Ferguson szerintem "Mission Impossible".[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020
-
homeless09
őstag
Mi ez a Milan....
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
venember83
nagyúr
válasz
homeless09 #4974 üzenetére
Csapatépítés, fiatalítás. Nem is értem, mi bajod van ezzel az egésszel? Esetleg az, hogy középszerű játékosokkal töltik fel egykori klasszisok helyét?
-
KisTücsök
addikt
Ennyi volt a madridnál? kipukkadt a lufi? Volt kb egy jó évük aztán kész? lol. Vettek egy C-t meg egy Mourinhot egy bajnoki címért? Nagy égés lesz, ha nem nyernek idén BL-t, akkor Mou tuti megy, lehet C is, és azért egyik sem váltotta meg a világot a csapatnál (ha azt az egy fránya bajnoki címet meg spanyol kupát nézzük). Ha meg idén is kiesnek már az első komolyabb csapat ellen (vagyis most, a MU ellen), akkor vége. A Barca meg úgy játszik, mintha ezer éve nem nyertek volna semmit, annyira kiéhezettek.
Messi 91 gólt rúgott a 2012-es évben. Nem semmi.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #4977 üzenetére
én sem voltam tegnap, csak este olvastam a zakót.
most akkor baj van vagy nincsen baj a real-ban?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #4980 üzenetére
pedig kell a real, mert a barca is akkor fejlődik tovább, ha a konkurencia üti-vágja őket.
a real már rég tesz a bajnokira, csak a bl számít, de megítélésem szerint a bajnoki zakó kifog hatni a bl beli teljesítményre is idővel, nem lesz ott sem idén trófea....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
Srácok.
Miért felejtitek el azt mindig, hogy a bajnokságnak kb. semmi köze ahhoz, hogy a BL-ben hogy szerepel a csapat? Mert ugye ti is emlékeztek, a Chelsea is megnyerte a PL-t, és úgy lett BL győztes...
Ja mégsem. Ugyanolyan volt a helyzet, mint most Madridban. Egy lapra tettek fel mindent, és aztán kis szerencsével sikerült is. Másrészt meg tavaly ugyanez a Real Madrid játszott szemkápráztatóan. Tartom, hogyha úgy fognak játszani a MU ellen, ahogy tényleg tudnak, akkor tovább fognak jutni. A United védelme idén nem olyan betonstabil, remélem addig sem válnak azzá.
Integra: A Barca már nem nagyon tud hová fejlődni, max csak egy picit.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #4982 üzenetére
nem nem nem, mindig van hova fejlődni, nincsen megállás, kell, mert a konkurencia nagyon jön rá. nem hülyék, figyelnek és tanulnak..
szép ez az esszéd, teljesen megértem, hogy így gondolod és ebbe kapaszkodsz, de majd meglátod.
nagyon kemény az a fotó.. nagyon ideje lenne már, hogy a "mester" végre távozzon...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sickboy25
addikt
Most látom csak, hogy a madrid megint égett?? Mi történik velük?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
válasz
Integra #4984 üzenetére
Pedig ez a Barca játék már tökéletesre van fejlesztve, max lőhetnének többet távolról, meg 20 méterről nem leadni a labdát hanem egyből tüzelni, vannak ott jó lövők bőven.
Fog is távozni, remélem minél előbb. De addig van egy befejezetlen ügye a csapatnak, azt el kéne intézni.
Sickboy: Mi a helyzet a Milan-nal? Megint égett?
baluka: Oké, ez eddig rendben, de akkor vegyük Adán hibájának a 2. gólt, hiszen ugyanezt mondtad Boateng góljánál is. Pedig az pár fokkal szebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
válasz
NyxNyxNyx #4960 üzenetére
RMA ellen beállni és tíz perc alatt két fontos gólt szerezni klasszis teljesítmény.
7600: Ja, csak mindez a Chelseanél áprilisban volt, nem decemberben, amikor rohadtul nincsen egy nyomorult BL találkozó sem még két hónapig...
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #4975 üzenetére
Legfőbb bajom velük, hogy 7 meccsből 6 bejött, erre ők viszik el a mixem
(Nem baj a másikat a Chelsea meg a MU hozza
)
De az utóbbi kérdésed is igaz, mivel ez a Milan sehol nincs az 5-6 évvel ezelőtti csapathoz. Nagyon ki fogja tömni őket a Barca.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #4991 üzenetére
minden öröm megrontója a szerencsejáték
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #4989 üzenetére
Benne volt a kapus, de a belső védő is lehetett volna egy lehelettel határozottabb. De nem éreztem annyira nagy hibának, hogy Iker fogta volna. Adán ráadásul egy tízessel magasabb, mint Iker, és így sem volt még csak közel sem a lövéshez.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Sickboy25
addikt
válasz
7600 GS #4986 üzenetére
Azért a két csapat játékosállománya nem egyforma szinten van...
Ilyen gyenge milán sztem az elmúlt 30 évben nem volt...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #4997 üzenetére
persze, hogy nem. és ő meg ugye aláírt évi szaros 3 milla plusszért... mindenki saját szerencséjének a kovácsa.
egyébként meg működhetne a real jól tovább, csak egy olyan edző kell oda, aki az embereit nem a sárga földbe tiporja és alázza meg ha éppen a hangulata úgy hozza...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #4999 üzenetére
és akkor olcsóbban fogja perez adni? tegyük fel hogy 100 milla a kivásárlási ára.. őrület az összeg. 3 csapat ha van aki ennyit kiadna. na jó, a sahtarral 4. nonsense.
Hozzászólok Aktív témák
- MIUI topik
- Xbox Series X|S
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Komoly Covid Kocsma
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
- Új, Bontatlan, Hivatalos Magyarországi Playstation 5 (Lemezes 2 év Garancia) !
- GAMER PC! Intel i7-9700 / RTX 2070 Super / 16GB 3000MHz / 500GB NVMe / Seasonic 650W Gold!
- iPhone X 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN
- Vedd át akár ma Budapesten! Bontatlan PS5 eladó 2 év garival
- [ PlayStation 5 ] Azonnal átvehető új, bontatlan PS5 (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest