Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Ennyire lélektelenül játszani a szezonzárón a KOP előtt egy összeomlott pofozógép NC ellen, ráadásul fél órát emberelőnyben.. :(((
    Ez az ami jól elbaszta a napomat, szégyellje meg magát a csapat! Suárez aranycipőért, PL egyéni gólrekordjáért, PL gólrekordért, a KOP-ért illett volna hajtani egy fos NC ellen, hát még kettős emberelőnyben.. szerencse h voltak annyira ultraszarok h így is összehozzanak nekünk 2 gólt.

    Emelt fejjel felszabadultan kellett volna játszani az elmúlt 20 év (meg lehet a következő 20 év) legjobb szezonjának szezonzáróján, most viszont teljesen összeomlott/megrogyott a csapat.
    Idén minden a Liverpool mellett szólt, a sorsolások, az ellenfelek sorsolásai, a karácsonyi vezetés, a mázli, az eurovíziós szarság, meg egyéb feltételezések, sajnálom h Gerrard soha nem emelhet magasba PL trófeát, de ettől még örök legenda marad :K

    Hasonló szezont várok jövőre a csapattól, mint az utolsó 3 forduló volt, ráadásul egyszerre több fronton is helyt kéne állni, tehát legalább 4-5 minőséget kellene igazolni.

    YNWA , köszönöm ezt a felejthetetlen szezont :R

    Érdekes, hogy a City mindössze 15 napot töltött az élen a PL idei szezonja során, ez sokkal több mint a Chelsea, Pool, vagy Arsenalé, dehát az nevet utoljára, aki utoljára nevet, na meg egy sejk és 500 millió font csodákra képes..

    "Kérdés: Ha nem lesznek bajnok akkor Gerrard elcsúszása fog eszébe jutni ?

    Rodgers: Nem az fog eszembe jutni, hanem amikor Sterling érvényes gólját nem adták meg a City ellen . "

    Ez teljesen igaz, de ezen már kár rágódni.

Új hozzászólás Aktív témák