Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • salival

  aktív tag

  válasz DeathAdder #41627 üzenetére

  Suarez idén nem megy, megvan a BL. Max a realért menne el.
  BL-lel nagyhalakat foghat a pool, simán lesznek komoly erősítések. LB biztos jön, ha Johnson megy akkor RB is. Aggernek is kifelé áll a szénája, akkor egy plusz CB is benézhet. Coulker jöhetne cserének olcsósítottan. A védelemben csak az LB vétel a biztos viszont. Egy Morenot vagy Ricardo Rodriguezt eléggé elfogadnék oda.
  LW is biztos jön, Konopjankónak örülnék, de nem valószínű, Dnipro tulajjal elég mérges a viszony.
  Aztán még jön szerintem egy box-to-box CM, mert Hendo se játszhat mindig, Allen meg kevés oda. Egy Rakitic, Pjanic, Kovacic, Lars Bender közül valakit kéne választani. Vagy Kroost. :D :(

  Kölcsönből jön vissza Suso, remek erősítés lesz RW, AM posztokra, remélem meg fogja kapni a lehetőséget. Visszajön még Borini, aki backup csatárnak vagy balszélsőnek korrekt tartalék plusz tapasztalattal.
  Visszajön még Wisdom, aki szintén korrekt tartalék lesz Johnsonnak.

  Távozóknál Aspas biztos megy, Alberto minimum kölcsönbe, Ilori megint mehet kölcsönbe, Johnson necces, Agger mehet még. Enriquét pletykálják még, hogy megy, állítólag BR nagyon megorrolt rá.

  Amúgy simán jó lesz ez a keret a BL-re is. Kell 3 király igazolás (LB, CM, LW) plusz kölcsönből visszatérők és kész van a keret.

  YNWA

Hozzászólok Aktív témák