Új hozzászólás Aktív témák

  • salival

    aktív tag

    válasz DeathAdder #36963 üzenetére

    Direkt nem írtam be ide a fórumba, nehogy megint pofáraesés legyen belőle.
    Én nagyon szeretem a két ukrán szélső Konoplyanka és Yarmolenko játékát, régóta mondom, hogy egyiket el ként hozni. Kono mozdíthatóbb jelen pillanatban. Ha egy hónapja megkérdeznek hogy Konoplyanka vagy Salah, akkor egyértelműen az ukránt mondtam volna.

    -Erősítés lenne?
    -Mindenképpen. Ha nem hozunk CM-et és őt elhozzuk, akkor egyértelmű mi Rodgers szándéka. Coutinho parádés volt az Everton ellen, tehát 1-2-es középpályán övé lenne az egyik CM/ACM hely mint kedden. Gerrard is védekezőbb stílusban most nagyon jó volt DM-ként, konkrétan teljesen leszedte Barkley-t.
    Studge és Suarez alap elől, és úgy néz ki Rodgers 4-3-3-at preferálja mostanában a 4-2-2-2 helyett. Elég jól muzsikált az elmúlt két meccsen Suarez és Studge úgy, hogy egyik mindig szélsőt játszott, másik csatárt és váltották folyamatosan egymást. Szóval így a támadó helyre marad Sterling és ha nem középen játszik akkor Coutinho. Kono viszont nagyon agilis, sokkal érettebb játékos mint a fiatal angol, tehát én nagyon bírnám a Konoplyanka - Suarez - Sturridge támadósort.
    Látom goal.com-os forrást linkeltél. Az ukrán komoly célpont, Ayre és/vagy Fallows már ukrajnában vannak tegnap óta. Ezt mint Barrett, Pearce, Bascombe, Ben Smith lehozta.
    Ha leigazoljuk akkor nagyon remélem, hogy olyan erősítést fog jelenteni, mint Sturridge és Coutinho volt tavaly télen.
    Ja és reménykedjünk hogy a Spurs nem halássza el megint előlünk. Levy olyan deadline day-en mint az 5 éves karácsonykor.

    Tibiajax: Én is más oldalon ezt a videót láttam, pont ezért kérdezem. Amúgy jó látni mennyire emberből vannak a sztár focisták is. Hernanes pedig nagyon jó, nagy erősítés lehet/lesz.

    [ Szerkesztve ]

    YNWA

Új hozzászólás Aktív témák