Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Richard! #30150 üzenetére

    egyik szemem sír, a másik nevet, a falábúak megint szép performanszt hoztak össze..
    természetesen megint kapott góllal indítottak, nem néztem statisztikákat, de kb minden 3. meccsükön kapnak egy gólt az első 5 percben. szerintem ez rekord, ilyet megintcsak egyetlen másik bundás csapat sem tud :DDD
    aztán mint az állat nekiállnak persze focizni. öröm volt nézni, hogy végre pressing foci van. meg is lett az eredménye. mi történt? ráültek, mondam is cimbinek, hogy pass mal auf, jön a gól. jött is azonnal. megint előlről. fog összeszorítás, egyenlítés. na mondom, még a végén nyerünk. persze ráültek, jött a harmadik. anyádat. fogösszeszorít, egyenlítés. parádé.
    amiket hátul westerman művelt, édes istenem, nem értem, hogy fér be a válogatottba, de komolyan :DDD
    50% fasza jó játék volt, 50% szokásos grottenfussball, agyam eldobom..
    viszont 3x álltak fel a stuttgart ellen vert helyzetből, úgy tűnik, hogy a morál kezd nagyon a helyén lenni.
    na meg ott volt vagy 4 100000%-os helyzet, de az istennek sem tudták bekotorni, óriási hiba.. meg is bosszúlta magát, mert jött a harmadik kapott azonnal. és akkor ott volt vagy 20 perc és megint semmit sem csináltak, visszavettek két sebesség fokozattal és máris engedték a stuttgartot előre.. ötlettelenül ment a tilitoli.. amikor nyomnak, akko nagyon jó a labdatartás és az ellenfél középpályáján tartják a labdát, de amikor ráülnek a labdára, azonnal a saját térfelükön középpályáznak hátrafelé. borzalmas.. nem tudom mit lehet itt csinálni, elektrosokk terápia?!
    3 meccsből 2 döntetlen, 1 győzelem. jó lesz ez, de a védelem az irtózatosan rossz még mindig. továbbá döntetlenre álláskor nem nyomnak tovább, hanem ráülnek. ma háromból háromszor ez volt. komolyan hajtépő végigszenvedni, komolyan ha csak rájuk tipszmikszelnék, hogy mit fognak csinálni, milliárdos lennék már..
    eladott 2 pont.
    de az irány jó, ennek örülök.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák