Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz szab.tam #29569 üzenetére

    nem érdemes szerintem azon filózni, hogy valaki felháborodott, valaki meg nem. aki picit is figyelte az utóbbi éveket, tudta, hogy verés jön, talán csak azt nem, hogy nem állnak meg 4 kapottnál, hanem 8 lesz a vége.. hozzáteszem, a hamburg tavaly 9-et kapott a bayern-től, képzelheted de csudajóvolt élőben a tévé előtt végigszenvednem a meccset.. :DDD
    na de a lényeg, hogy persze, megy a stadionpuffogás ezerrel.. joggal, mert nem az a baj, hogy épül 1-2 stadion, ésszerű keretek között, számolva a következő 20-30 évre befogadóképesség, rugalmasság, bővíthetőség etc függvényében, hanem azért, mert mindez ész nélkül megy, lopva, csalva, hazudva. amikor azt látod, hogy semmilyen normának nem megfelelő faszerkezetes színes-szagós stadiont épít a haver mindenki adópénzéből a hátsó udvarába a vezérnek, addíg szerintem igenis, háborodjon fel mindenki. sőt, mindig háborodjanak fel, mert az ilyet elkell kergetni a retekbe.
    azt kell megértetni, hogy kell a sport, nemcsak a fizikai nevelés miatt, hanem az egészséges életmód, a mentalitás változása miatt is. csak akik prédikálnak, hiteltelenek ahogy vannak. tudod, hogy ha azt mondják, 20mrd, akkor legalább 5mrd-dal kevesebbre is kijönne a végén, ha nem lopnának. de lopnak. intézményesített rendszeren keresztül. és nem csak itt, meglopnak mindenkit, mert még a földet is elvették.
    és igen, nem szabad kimenni egyetlen egy drukkernek sem, mert már nem lehet mással jelezni, hogy takarodjanak el. nem azért mondom, mert kiakarok baszni a szurkolókkal, akik tényleg képesek továbbra is ott ülni, hanem azért mert már mással, másképpen ezt nem lehet úgy közölni, hogy megértsék, mert semmi sehogy sem elég ciki nekik.. de ha aznap este megjelennének faszbúkon és a médiában, hogy a szurkolók sehol se maradtak, netán pár transzparens, hogy mlsz,vitya,csányi meg a többi takarodjatok, tönkretettétek a maradékot is, akkor talán valami történhet. nem biztos, de ez az egyetlen, aminek van esélye még talán. és ezt megkellene érteni azoknak, akik ilyenkor is kimennek a pályára szurkolni, hogy ők a legnagyobb ellenségei a változásnak, mert pont erre hivatkozhatnak a zombik felül, hogy kérem, a támogatás ott van még mindig, csak hazudik mindenki más, mi persze soha..
    egervári itt a legkevesebb, egy szerencsétlen tocsikmárti, semmi több, elviszi a balhét.
    ott volt a román zakó. történt valami? semmi. emlékszik még rá valaki? senki.
    na, így lesz ez most is, elkönyveli mindenki, hogy nem jutottak megint ki, aztán majd indul a 2018-as vb-re "megújult és megfiatalodott" keret, bla bla fucking bla... és legfelül ugyanazok fognak rohadni. és fejétől bűzlik a hal, tudjuk.
    a legkevésbé sem tudom rossz néven venni azoktól a kifakadást, akik nem néznek magyar bajnokikat, de igenis kritizálják. mert nem kell magyar bajnokikat nézni ahhoz, hogy lássa az ember, hogy nagy a baj.. :U

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák