Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz szab.tam #29569 üzenetére

    Annak idején minden magyar bajnokit megnéztem, mikor adta a magyar tv, akkor is kb. hasonló mennyiségben voltak meccsek a tévében, mint manapság. Aztán lett kábeltévém és megláttam, hogy milyen színvonalon fociznak más bajnokságokban és utána elgondolkodtam, hogy van-e értelme a hobbistákat nézni a profik helyett, arra jutottam, hogy nincs. Ennek ellenére meccsen is voltam kint itthon, a hidegben fagyoskodtam a lelátón, de még a félpályát sem lépték át a fiúk a labdával és megmondom őszintén nem is nagyon látszódott rajtuk az akarás.

    8 gólról beszélünk és futballról, nem vízilabdáról.

    Az ésszerűtlen költekezés pedig (lásd stadionok) kiverik a biztosítékot függetlenül attól, hogy mire megy el. Ha minden rendben menne az országban, az infrastruktúra fejlettsége és az életszínvonal az egekben lenne, akkor elhiheted, hogy senki sem tekintene drámaként a tegnapi eseményekre és ezzel kapcsolatban a stadionépítésekre, de sajnos a helyzet nem ez.

    Ahogy a kolléga is írja, az, hogy a bajnokikat az emberek nem követik nyomon (max. a kiemelt rangadókat) is egyfajta vélemény, ahhoz pedig nem kell minden nap kijárni a futballpályákra, hogy az ember lássa hogy (nem) állunk.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák