Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gyuromoj

  addikt

  Miután Ancelotti felhagyott az aktív labdarúgással és az edzőség felé vette az irányt, Carletto mindig a közel két méteres kapusokat favorizálta. Míg Iker Casillas 1,85 méter magas, addig Diego López impresszív 1,96 méter. Néhány centiméter, amely oly sok mindent befolyásol.
  Az olasz edző 1996-ban Parmába, az első komoly csapatába érkezvén sem vesztegette az idejét. Az 1,80 méter magas Luca Bucci 7 mérkőzés után a cserepadon találta magát, egy 1,91 méter magas fiatal tehetségnek, bizonyos Gianluigi Buffonnak nyújtva át a stafétabotot.
  Ancelotti az 1998/1999-es bajnoki idény felében érkezett a Juventus együtteséhez. Az Öreg Hölgy kapuját az 1,81 méter magas Angelo Peruzzi őrizte, ám Carlo az idény végével nyélbe ütötte a hórihorgas Edwin Van Der Sar leigazolását. Az egykori kiváló holland válogatott kapuvédő egy centiméter híján a két méteres magassághoz közelített.
  Az olasz 2001 nyarától csapat nélkül maradt, majd egykori klubjába, az AC Milanba szerződött. Ancelotti a Milanba is a már javában zajló bajnoki szezon közben érkezett, az idény végéig nem vitt véghez jelentősebb változásokat a kapus poszton sem. Christian Abbiati(1,91 m) pozíciója egészen 2002 nyaráig háborítatlan maradt, majd a szintén rendkívül nyurga Didának(1,96 m) adta át a helyét. A brazil 2008-as sérülése után rövid időre Zeljko Kalac(2,02 m) kapott lehetőséget.
  2009-ben vette át a Chelsea irányítását, ahol nem változtatott és továbbra is Petr Cech(1,96 m), a klub korábbi első számú kapusa élvezte a bizalmát. A PSG-ben eltöltött másfél év során mindig honfitársára, Salvatore Sirigura(1,92 m) esett a választása.
  :U

  (#26148)
  Majd linket dobjál már ha tudsz. Előre is köszönöm. :R

  [ Szerkesztve ]

  PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020

Hozzászólok Aktív témák