Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz 7600 GS #24244 üzenetére

    jó kérdés... éveket éltem ott, most is rendszeresen ott vagyok és valszeg vissza is költözöm hamarosan és akkor ugyanúgy csak visszarepülök bp-re havonta egyszer-kétszer hétvégékre, ahogy ezt éveken át csináltam. ahogy kedvem van. a többi meg jön. fantasztikus világváros, van egy nagyon vonzó és élhető életstílusa, igazi dolce vita, imádom. :)

    nekem egy barcelona meccs sem adja vissza azt a fajta idegeskedést és örömöt, amit a hamburg. falábúak, kétbalkezesek, néha képesek klasszis focira (úgy mondják, hogy wundertüte hsv), kiesni szerencsére nem esik a csapat, most izgulunk, hogy jövőre legalább egy európa liga beférjen. nekem nem kell a legnagyobbakkal azonosulni, nem érdekel. nem ott van az igazság számomra :)

    és biztos van ezzel más is így, aki pl magyar focicsapatot imád, ő is hasonlóan láthatja szerintem.. csetlenek-botlanak, a hajukat kitpéik miattuk, de mégis az ő csapatuk, ez van.... :D

    bocs, félreértettelek... hiába, hamburg mindig elragad magával, nagy a szerelem :))

    na, szóval hibás sportmenedzseri döntések és a 12 v 13 tagú menedzsment. nagy bajok vannak legfelül. arnesen csinált jót, elindított valamit, de rengeteg sok rossz játékos döntése volt. amikor van der vaart megérkezett, szinte érezni lehetett a fellélegzést és egyértelműen vdv-nak köszönhető, hogy a hamburg nem esett ki szégyen szemre a bundásból.
    hozták fink-et, nagyon sokan nem szeretik. fink megkövetel, elvár, kőkemény. komolyan emelem a kalapom előtte, hogy itt van és még nem ment el.. és kreuzer detto ilyen, úgy hallani, hogy kiválóan dolgoznak együtt, kreuzer úgy leugatta a játékosokat a dynamo-nál elszenvedett 4:0 blamázs után közvetlen az öltözőben, amire állítólag évek óta nem volt példa a klubnál. végre...
    de a menedzsment-tel nagy baj van... mindegyik ragaszkodik a székéhez és a sok milliós éves fizujához..

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák