Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    Bale a Real Madrid játékosa – állítja egy Fifa ügynök
    “Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo, Fifa ügynök a Radio Intereconomía Cataluñanak, ahol azt is hozzátette, hogy a transzfer 90 millió eurót mozgatott meg.

    Tovább alkudozik Pérez Cristianóval és ügynökével
    Az ABC szerint Pérezék 2018 június 30-ig szóló szerződést kínálnak Cristianónak, ami évi nettó 12 millió eurót garantálna neki, és így magasabb lenne a fizetése, mint Messinek. Ugyanakkor a portugál játékos és ügynöke, Mendes azt szeretnék elérni, hogy ezek mellett a marketingbevételek 75%-a maradjon a játékosnál a mostani 50% (egyes források szerint 60%) helyett.

    A Monaco Ramost is leigazolná
    Az AS Monaco tovább folytatja építkezését; most a védelem közepét szeretnék megerősíteni, és erre Sergio Ramost találják a legmegfelelőbbnek a Punto Pelota szerint. A Real Madrid második számú kapitányának öt évre szóló, évi 15 millió eurót garantáló szerződést kínálnának. Az újgazdag klub tulajdonosa a Real Madridnak még nem tett ajánlatot, és minden bizonnyal maga a játékos sem kíván eligazolni.

    Benítez szívesen látná Callejónt
    Rafa Benítez, a Napoli új vezetőedzője a Corriere dello Sport szerint szívesen látná új csapatában a Real Madrid szélsőjét, José Callejónt. A Királyi Gárda 10 millió euró körüli összeget vár a játékosért.

    A portugálok szerint Coentrao Monaco felé tart
    A portugál A Bola szerint a francia Monaco csapata tárgyalásokat folytat Coentraóval az átigazolásról, és a hírek szerint a felek közel állnak az egyezséghez.

    forrás

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák