Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    válasz BenHans #169002 üzenetére

    Abraham-et el se kellett volna engedni, azért a Lampard érát kihúzta a kakából és ő is a tipikus példája annak, hogy nem vagyok képesek egy kis időt adni a saját nevelésű játékosunknak, már ezredjére. El lett kótyavetyélve Tomori Zsuzsi, Happy(Zouma), Christianzen és még sokan mások. A 100 millás Lükekut is a hiszti miatt elengedjük, kiskomám aláírtál, tudtad jól mit vállalsz, majd mehetsz az ifikhez. Wernert is elengedjük, hát ahhoz is csak gratulálni tudok.

    Ügyes gyerek a Sterling, de még azt hiszi a Cityben van, hogy van idő arra, hogy Han Solozzon a saját szakállára, mert ha elrontja vannak minőségi csapattársai, akik javítják a hibáit, de itt nincsenek. Tegnap is, mikor passzolni kellett volna lőtt, mikor lőni kellett volna passzolt.

    Igen, Mekkgájver az kell ide, jöhetnek CR-rel kézen fogva! ;]

    Az a baj Tuchellal, hogy tavaly mikor működött a taktika, akkor megint jött a hülyeségeivel, amit láttunk anno a Dortmundban és a PSGben. Átvarriálja a taktikát a 22. generációsra és a játékosok nem vágják mi van és hopp jönnek a botladozások. Tavaly átálltunk 4 védőre jópár meccsre, beletört a bicska és visszaálltunk a 3 belső védősre.

    Most is nem tudom, itt van James, a világ "egyik legjobb" szélső hátvédje és belső védőt játszatok vele, mert Lcsíket játszatni kell. Spurs ellen James miatt mentettünk pontot, ha jól emlékszem az Everton ellen kiharcolt tizenegyesben is benne volt.

    (#169004) mephi666:
    Láttad a meccset? Legjobb Chelsea játékos volt a pályán tegnap, szenvedett kicsit, mikor Zsombi úgy döntött, hogy ő előrébb lép, de mikor egyvonalba vagy mögötte volt, akkor nagyon jó volt Szöszi.

    (#169017) cyberkind:
    Akkor idén, szervusz PL alsó ház, szervusz MU. ;]

Új hozzászólás Aktív témák