Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tibiajax #152003 üzenetére

    Chile ellen Neymar tetszett azért? Ráugrott a védő lábára és összecsuklott hátha megér egy tizit. Egy vicc volt a Brazília Chile, az egy dolog, hogy a bíró vakon volt, de a barzilok sunyi módon piszkosan játszottak és mindemellett még dobálták is magukat.

    Immobile esete kirívó volt igen, de láttunk már ilyet, kukucska Barca játékost, alattomos majd színész Albát percen belül, legutóbb épp egy spanyol kontrát akadályozott vele stb. De felőlem nagyíthatod ahogy akarod, én is jobban örülnék ha Belotti lenne a helyén, de azért ez a felháborodás túlzó, mintha most néznél először focit és soha nem láttad volna Neymart vagy egykori klubtársait.
    Mondom ezt úgy, hogy a madárcsontú bűvésznek nem kell óriási kontakt hogy fájjon és tényleg van hogy nem nagyot kap hanem sok kisebbet és megértem hogy túlreagálja.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák