Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • atee_13

  senior tag

  válasz DeathAdder #140590 üzenetére

  "Az adott modell arra alapul," Jó ez a modell, de szerintem ennél sokkal fontosabb a munka amit elvégez az oldalvonal mellett. Költői túlzással hozzá passzolja a kapus és saját magát futtatja az ellenfél 16 ánál, majd visszért az ellenféllel, ha nem végződött lövéssel a támadás. Azért tud annyit labdába érni (meccsen azt hiszem mondták is, hogy neki van a szezonban a legtöbb labdaérintés a csapatban) mert fizikailag mindenhol időben ott van. Anno Moréno mindenhonnan el volt késve ezért nem tudott normálisan beadni se, éppen szaladt az akció után fel sem nézett vakon bevágta majd lesz valami alapon.
  Ha megnézed Robertsonon szint mindig látni, h van ideje / előnye felnézni és nem vakon vagdossa be a labdákat. Ezért is jöhetett ki a modell eredmény szerintem :))

  Robertson talán azért lehetett jobb vétel VVD nél mert akkor VVD horror összeg volt de be is jött ő bagó volt egy kieső csapatból, de ő is legalább annyira bejött, hatalmas story az övé szerintem.

  Werner már el is felejtettem ;] jó neki a chelsea. Sokat pedzegették, hogy miért a chelseabe ment mikor a pool hívta és azt vonták le többnyire tanulságnak, hogy nem akart padozni. Mondjuk ha így van jobb is ott neki ha nincs benn annyi önbizalom, hogy lehet ő a legjobbak egyike akkor nincs helye Klopp gárdában, Jota első meccse után interjúban egyből mondta, hogy szeretne többet játszani, kellő önbizalom lendület ez a mentalitás kell Klopnak szerintem. Bár gyanítom Wernert a zsíros fizetés is motiválta a kékeknél ;] ;]

  // Klopp mondta a meccs után, h miért nem igazolták le Chilwell-t

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés