Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz sh4d0w #140167 üzenetére

    Te jó ég, szavak nincsenek rá, mennyire nem hiányzik innen Juják. Megkockáztatom, az ő kihagyásához is köthető a válogatott folyamatos fejlődése.

    Szerintem is mindketten jobb megoldást jelentenének. Tegnap kimondottan örültem, mikor láttam hogy Nikolic és Nego érkezik, komolyan bíztam abban, hogy ők fogják szállítani azt a hiányzó pluszt - és így történt.
    Fiolát én nem igazán láttam a szezonban játszani, leszámítva a Fradi elleni meccsét és a válogatott mérkőzéseket. Szerintem tegnap nem volt jó és még azzal együtt is jogos volt a cseréje, hogy végül valóban nem tudtuk kamatoztatni Geri erényeit. Ahogy Sigiét sem, sőt Ő sajnos kimondottan rosszul szállt be a játékba, de aztán összekapta magát, a győztes gól előtt pedig nagyot blokkolt (és végül abban indultunk).
    Ők igazi "győztes mentalitású" játékosok és talán ez kellett az utolsó percekre. És ha valamiben nagyon sokat fejlődött a válogatott az elmúlt években, évtizedekben az - a fizikai állapoton felül - az, hogy van hitük és mentálisan sokkal erősebbek, mint pl. Illésék, Dombiék, vagy akár Lisztesék idejében voltunk. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák