Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tibiajax #140059 üzenetére

    :DDD
    ilyenről én is tudok, de nem azonos a szám azt hiszem
    :))

    ---- ----
    venember83 #140054: Én sem irigylem ezt Bernától, de remélem jól megbecsülte azt a szalagot tegnap, mert nagyon remélem tétmeccseken valami meghatározóbb játékos fogja viselni innentől, mint a régi szép időkben. Most pl Sirigura tettem volna, ugyanakkor nem vagyok ellene, hogy a fiatalok barátságos meccseken így merítsenek erőt, érezzék ennek az örökségnek a súlyát és mélyítse bennük az azúrkék érzelmeket.

    Most pl a Roma nem küldött játékost. Példás döntés. Olaszországnak nem hiszem, hogy fityisz nemzetek ligájáért kéne erőlködni, sérülést és covid söprést kockáztatni tét nélkül.
    A számkivetett és nagyon fiatal srácoknak adnám meg a sanszot, a B-ből is, mert ez nekik tét nélkül is életük lehetősége lehet.

    Persze már azt olvasom, hogy aki nem delegált játékost az leköpte a mezt és Olaszországot és szánalmas stb. De aki ezt mondja valószínűleg nem nagyon gondolkodik, amit szintén kénytelenek vagyunk elfogadni, egyre többen vannak így a dologgal.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák