Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz venember83 #139965 üzenetére

    :)

    Az a gond, hogy nincs csapat, amiért leülnék csak úgy meccset nézni.
    Tetszett persze az Atalanta játéka, egyszer-egyszer el-elcsíptem őket az elmúlt egy-két szezonban, de annyira azért nem nyertek meg, hogy állandó program legyen belőlük. Sőt. A konstans Fradi mellett csak három klubcsapat kedvéért ülök le rendszeresen a tv elé, de nem tudom, mikor volt utoljára olyan, hogy mindhárom külföldi csapat meccsét láttam volna a héten - olyan már sokkal inkább, hogy egyikét sem, maximum egyet.

    Sok-sok éve, miután elkerült a Sport1-ről a Serie A, teljesen elvesztettem a fonalat. Addig még meg-megnéztem több meccset is. Egyedülálló voltam és fiatal, szombat déltől vasárnap éjjelig mást sem csináltam, csak meccseket néztem - vagy focizni mentem.

    A Milan-t csíptem régen, elsősorban egy fanatikusan rajongó osztálytársam miatt, akivel jóban voltam, de mivel pár játékost nagyon megszerettem onnan - főként és elsősorban Maldinit - így szorítottam nekik. De nagy szerelem nem volt, most pedig végképp senki és semmi. Ibrának szurkolok persze - noha szavak nincsenek rá, régen hogy utáltam - de kb. ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák