Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DeathAdder

  veterán

  válasz BenHans #139526 üzenetére

  Persze azért még megvárom az örök okoskodó butthurt libsi Jancsi politikával átitatott passzív agresszív álintelligens kirohanását, amivel óvatosan rávilágít arcpirítóan irritáló megalomániájára, ellensúlyozván a hiányosságaiból fakadó kisebbségi komplexusát.

  Ez nagyon szép :))

  Amúgy az igazság valahol a kettő között van, Gyuri évtizedekig csak a butaságokat hablatyolta, a bloggerekből meg gondolom Ábel csapta ki nála a biztosítékot a sport tv-nél, aki túlságosan száraz, ez való igaz. Ugyanakkor a mai futballban fáj neki vagy sem már ez a fő irányvonal, statisztika, analitika amiket nem is ex focisták visznek, hanem közgazdászok, adatbányászok (liverpoolnál konkrétan egy elméleti fizikus, képzeljük el ezt itt, hogy egy ex focistákból verbuvált edzői stáb hallgat egy eméleti fizikus által kidolgozott kizárólag adatokra épülő modelljére), ez az ún. Moneyball amit Gyuri minden eszközzel elutasít.

  Ma már ez nem elhanyagolható rész, de aki már szívott magába öltözőszagot az is fontos értéket tud hozzáadni (mondjuk Kemenes, Hajnal)

  Amúgy amióta vannak ezek a sorozatok azért megmutatkozik hogy tényleg vannak azok a baromi sötét játékosok akik azt sem tudják milyen rendezvényen vannak, csak felmondják az edző által reflexekig gyakoroltatott leckét, és vannak azok akik nagyon is értik, értelmesek, de mondjuk kevésbé jó játékosok, na az olyanokból lesznek később a jó edzők, a pocsékok meg a Neville, Henry féle nagy ex sztárfocista agytrösztökből ;]

  You'll Never Walk Alone

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés