Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DeathAdder

  veterán

  válasz NyxNyxNyx #139472 üzenetére

  Megérdemelte a Fradi, hogy a BL csoportkörben van, de azért ez sajnos nem fog összejönni minden évben.

  Dinamó ellen nagyon jól néztek ki, illetve legtöbb selejtezőjüket láttam, Rebrov nemzetközi szintű edző, szerintem szintet fog lépni hamarosan, legalábbis minden esélye megvan rá. Én még szurkoltam is nekik a meccseiken (bár ugyaígy szurkoltam volna a Dózsának is) tehát nem full semlegesként néztem, végülis a rekord győztes is hasonló módon üzérkedik, csak jó a helyén kezelni a sikert, BL pénz meg ide vagy oda, valószínűleg maradnak az állam csecsén, nem egy Midtjylland szintű mesés moneyball kálvária ez.

  Amúgy szerintem rohadt elkeserítő, hogy a magyar közvetítésekben kísérlet sincs arra, hogy a valóságot próbálják meg átadni, inkább az izzadságszagú propaganda megy, minden pozitívnak láttatható jelenet erőltetett felnagyításával.

  Pedig valószben nagyon szép teljesítmény a Fradié, és próbálhatnák a valóság talaján elmagyarázni, ehelyett tényleg olyan szinten megy a nézők hülyének nézése (pl. hogy az első fél órában Tocmac volt a jobb tízes a pályán, sosem volt még ilyen fantasztikus csoport a BL-ben, van egy igazi sztárjátékos van a Camp nouban ellenfélként, 3x zörrent mindkét háló), hogy az instant kinyit minden bicskát egy jobb érzésű ember zsebében, ez már a közvetítsésben is messze túlmutat a jóízlésű szurkoláson. Nem is hanggal néztem, mert ha úgy teszem szerintem meccs végére már az ellenfélnek szurkoltam volna :DDD

  You'll Never Walk Alone

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés