Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #135621 üzenetére

    Normális vagy nem normális, de létezik a dolog.
    Szerintem sem normális, valamilyen érzelmi vagy mentális probléma biztos van a háttérben, de üldözni nem fogom, csak ne tolják arcba úton útfélen mint a feministákat, a metoo, meg a BLM dolgot is. Nem mondom, hogy a képzeletbeli sárkányt üldözik és próbálják megtéríteni, mert létező jelenség mind ami ellen felszólalnak, de ezzel az erőszakos hisztériával ők is egy nagyon hasonló jelenséget hoznak létre, ráadásul az még rosszabb ha nem butaságból vagy divatból teszik, hanem anyagi érdekből.
    Nekem van meleg ismerősöm, és a pride lezárások miatt idegrohama volt, hogy nem tud közlekedni a hülyeség miatt. Na ennyi. A melegekkel nincs bajom, de a köcsög **zikra nem vagyok kíváncsi, de még a melegek sem.
    Ha már foci topik, akkor megemlítem, hogy ilyen okoskodó kis habzó szájú álintelligens passzív agresszív majomkákra sem vagyok kíváncsi, mint Kele Jancsika, akinek mindig sikerül az objektív adatokkal ábrázolt szubjektív elemzéseibe politikát csempészni.
    ---- ----
    (#135604) DeathAdder: Én egyetértek azzal a hozzászólásoddal amit korábbról linkeltél. Szépen leírod benne miért nem jobb mint King Drogba. :D
    De pl Lukaku semmivel sem jobb mint az amúgy erősen alulértékelt Dzeko, fogalmazzunk úgy, hogy ő most megkapja azt a figyelmet ami egy hasonló kaliberű csatárnak meg kellene kapnia. Fejben Dzeko vitathatatlanul sokkal erősebb.

    Aki még nem olvasta tegye meg.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák