Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz mephi666 #130239 üzenetére

    Nem mintha Alisson 2,5 hónapos kihagyását bármennyire is megsínylette volna a csapat, pedig akkor írta le mindenki őket, hogy na, Alisson nélkül vége a bulinak, aztán amikor Fabinho kidőlt 2 hónapra ugyanezt mondták.

    Még Salah nélkül sem esett vissza a csapat (ld. barsza), ha meg kellene nevezni egy embert egyértelműen Firminot mondanám, toronymagasan a legfontosabb játékosa a csapatnak (bár ő sem volt a barsza ellen :D), ha ő nincs, rendszerszinten változik meg a játék.

    Nyilván fontosak az olyan klasszis játékosok mint Alisson, de egy West Ham reject simán pótolta, és lábbal iszonyú sokat fejlődött 33 évesen, ez is azt mutatja ha van rendszered és komoly elképzeléseid akkor ezeket simán át tudja hidalni egy-egy gyengébb játékos (nyilván ki kellett szűrni Adrian skilljeit), illetve a korábban gyengébbnek tartott játékosok mind szintet tudnak lépni.

    Meg van a másik véglet, amikor amikor a keret minősége meg a játékosok vannak szidva, közben meg az edző a nem alkalmas, és minden játékos visszafelé fejlődik.

    És most nem a mu-ra gondolok (btw, Degea, Dalot-Maguire-Lindelöf-Shaw, Matic-Pogba-Fred, Greenwood-Rash-Martial 433ban Pogba, Fred nyolcasban nagyon is pofásan nézhetne ki egy lfc féle rendszerben), hanem olyan csapatokra ahol tényleg világklasszisok vannak, és ott is klasszis játékosok vannak szidva hogy milyen bénák, és azért nem nyertek.

Új hozzászólás Aktív témák