Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Soulfly842 #130005 üzenetére

    Cé valóban javarészt ennek köszönheti, éppen tegnap nézegettem, hogy még ő sem lövi túl a NPxG-t (sőt még az xG-t sem, pedig állandóan ő lövi a tiziket).
    Valami 1,5%-al van csak egy átlagos játékos felett a conversion rate-ben (lövései hány százalékából lesz gól).

    Messi viszont konzisztensen ilyen 10 gólokkal fölérúgja minden szezonban, egészen hihetetlen, ezt tényleg nem lehet tanulni, erre születni kell. Ha viszont valami nem úgy alakul, akkor lusta tököm-lököm és csak kóvályog a pályán (mondjuk így is helyzetbe kerül), úgy emlékszem Pep alatt még keményen visszazárt és melózott, bár sok barsza meccset nem nézek.

    De akkor mi Cé klasszisa, amivel ennyire kimagaslik? Egyértelműen az, hogy minőségibb helyzetekbe tud kerülni mint más játékosok, és sokkal több lövést vállal el, mint egy átlagos játékos. Egyáltalán nem a helyzetkihasználása átlagon felüli, mert ebben Kane, de még Salah is előzi, hanem a helyzetbe kerülése, a helyzet vállalási készsége, és ez mögött eszméletlen mennyiségű munka lehet. Az meg hogy ilyen idős korára is ez a nagy testű kötött izomzatú alkat ilyen formában maradjon, sérülések nélkül, megint csak iszonyú sok munka lehet. Terpeszt a kamerába meg műmájerkedik oké, de a befektetett munkája példakép lehet mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák