Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Viszlát #129889 üzenetére

    Hát szorri ha annak tűnt, hogy szimpátia alapján magyarázok bizonyítványt :N

    Láttam én is statisztikát egy csapatról, akik ma pontot sem érdemeltek.
    Véletlenül sem ezt a meccset magyarázom, és nem ez az utolsó, lesznek még sima vereségek, de ez önmagában nem az edzőt minősíti. Csak megszólítva éreztem magam a múltkori miatt, hülye lettem volna ezen a derbin bármit is magyarázni :)

    Megindokoltam korábban, hogy néhány meccs után miért gondolom hogy Arteta sokra hivatott (azon felül hogy szakmailag releváns személyek szerint már segédedzőként is iszonyú jól végezte a munkáját és szép edzői pályafutást jósoltak neki), nyilván csak ettől még nem fognak elkezdeni azonnal nyerni. Pep szitijén is látszott már az első szezonjában, amikor 4-0-ákra szopott ki az Evertontól, pedig a világ összes pénzét megkapta, vagy Klopp korai csapatán. És nem azt mondom hogy Arteta lesz az új Guardiola, csak hogy eddig abszolút pozitív benyomást keltett.

    Bielsa is egy zseni oszt kirúgták Marseilleből, meg most is a champoban szenved :) És simán lehet hogy Artetat is kibasszák jövőre, ott is legalább annyira bohóc a vezetőség, nem hagyják dolgozni, a nyakára igazolnak bójákat, de az is lehet hogy nem bírja majd a nyomást és kiderül hogy valóban nem alkalmas edzőnek. Ugyanúgy lehet Ole után a mu is belenyúl egy jó edzőbe, de amíg még a klubon belül is belviszályok folynak, hogy kit igazoljanak és milyen posztra (vö 80 millióért proaktív, mellé 60 millióért reaktív védőt egyazon ablakon belül), addig Guardiola is mehetne oda.

    Az meg hogy Ferdinand verte az asztalt a PSG kiverése után hogy szerződést neki és mindenki hevesen bólogatott azt vitattam, mert már a statisztikusok is elhamarkodottnak érezték, már csak azon egyszerű okból is, hogy az ominózus PSG meccsig lőttek 40 gólt, de csak 29 volt az xG-jük, tehát azon rövid idő alatt felülrúgták 11 góllal, amit egy erősen felültejesítő csapat egy teljes szezon alatt sem szokott tudni hozni, nemhogy néhány hónap leforgása alatt, kvázi biztosra lehetett venni hogy ez nem tartható fenn hosszú távon. És hát bejött, de még azóta sem egyenlítődött ki annak a sikeres néhány hónapnak köszönhetően, szóval összességében nem kell meglepődni azon, ami történik.

    Véletlenül sem szimpátia alapján írtam, talán rosszul fogalmaztam, hogy annak tűnt :R
    Nekem igazából édesmindegy hogy a két csapat közül melyiknél végeznek jobb vagy rosszabb munkát, mert egyik csapatnak sem vagyok a szurkolója :)

Új hozzászólás Aktív témák