Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Sickboy25 #129823 üzenetére

    Ez is azt mutatja hogy milyen szinten tévúton jár az egész klub. Egy magas bérigényű 33 éves játékost kell elhozni, közben meg bárkit igazolnak az önmagához képest gyengébb teljesítményt hoz már hosszú évek óta, ami egyértelműen a vezetőség, a menedzsment az edző hibája, nem a játékosoké, hogy véletlenül minden igazolás konzisztensen visszafelé fejlődik néhány hónapon belül amint leigazolják. Nagyobb esély van, hogy az elvártakkal szemben Werner és Sancho is elvesszen ebben a jelenlegi kavalkádban.

    ..és úgy látszik továbbra is ilyen megoldásokban gondolkodnak, nem egy kompetens sportigazgatóban, játékosmegfigyelőben, performance analystben, vezérigazgatóban, technikai igazgatóban, akik közös munkával képesek lehetnek építkezni és kész tervekkel, algoritmusok alapján csapatot építeni, játékosokat igazolni, és nem istacelebeket.

    Egy így működő 21. századi modern klub soha nem adna négy és féléves szerződést heti 500 000 fonttal a 30 éves Alexis Sáncheznek, vagy hogy egy másik példát hozzák, egy három és fél éves, heti 400 000-et fizető szerződést a szintén 30 éves Özilnek, akiket 1,5 év múlva mindkét játékos csapata alig vár, hogy megszabadulhasson tőle.

    Lehet sorolni Pogbatól kezdve, DiMarian át Falcaoig, egyedül az ingyen leigazolt Ibra aki hozni tudta az elvártakat, de az sem a csapat, a rendszer eredménye volt, hanem a játékos egyéni klasszisa.

    De ez a tipik szurkolói attitűd hogy minden játékosunk szar, meg lusta, meg hasonlók közben meg rendszer nélkül egy állandóan variált csapatban nem csoda hogy nem tudnak egyről a kettőre jutni. Fred tipikus példa, egy nagyon jó középpályás lehetne, nyilván nem KdB szintű, de bőven lendítenie kellene ezen a csapaton ha jól tudnák használni, lehet semmivel sem lenne rosszabb, mint most Maddison, vagy Grealish..hétvégén is csapat legjobbja volt Fred, abszolút méltó volt a united mezéhez, simán el tudnám képzelni nyolcasban Henderson helyén. Perreira szerintem is menthetetlen, bár ki tudja.. :D

Új hozzászólás Aktív témák