Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Pkc83 #129102 üzenetére

    11 emberrel sem életbiztosítás, ezt már idén és tavaly is megtapasztalták, és nem csak ők, hanem mások is. Valószínűleg egy Burnley ellen simán lehozzák 80%os passzív labdatartással.

    Úgy tűnt sokszor egyáltalán nem is tudták futással pótolni a -1 embert, szétesett a szerkezet és betudták őket szorítani, a poolt is rohadtul beszorította a Brighton amikor emberelőnybe kerültek, ráadásul idegenben, csak ott jobb a védelem, és simán lehozták, de esély nem volt ott sem labdát tartogatni pozíciós játékkal egy alapvetően játszós csapat ellen.

    Arról nem Pep tehetett hogy Mendy ilyen butaságot csinált, már az is bravúr volt hogy elhúztak 2 góllal, nagyon kimaxolták a helyzeteiket :) (egy tizi meg egy kontra)

    2 bajnoki cím után, és 10+ pont hátrányban meg lehet sokkal kevésbé motiváltak, de azért a Leicestert ők is tükörsimán lemosták, voltak bőven overkill meccseik, nem felejtettek el gálafocizni :N Annyi hogy valószínűleg idén már fognak tudni semmivel takarózni, ha megint kiszopnak a BL-ben (amire minden esélyük megvan már a nyolcaddöntőben).

    Ja részemről is nyugodtan mehetnének a levesbe, nem hiányoznának senkinek, és léphetne a helyükbe a remélhetőleg jövőre már feljutó Leeds, és a zsíros PL pénzekkel, meg valami okos koncepcióval újra lehetnének nagy csapat :)
    Bár ha ez a brexit bejön, és nem lesz valami nagy kivételezés a PL-ben, akkor esélyes hogy a kisebb csapatok ezt meg fogják szívni.. :(((

Új hozzászólás Aktív témák