Új hozzászólás Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    válasz Peterhappy #127963 üzenetére

    Van egy uzleti liga nevu hivatalosan jegyzett bajnoksag, azon minden evben indulunk cegszinten. Sok masik nagy ceg is nevez (Tesco, Mkb Bank, Intersport, Affidea, stb.). Van 30+ csapat. Biro, jegyzo, minden.

    Szerencsere a mi cegunknek eleg jo kis csapata alakult ki, szerintem viszonylag eros jatekosokbol allunk ossze, lenyeg a lenyeg hogy az otodik helyen vegeztunk. En 10 gollal lettem a hazi masodik golkiraly, van egy kollegam, blsz2 -be jatszik, neki lett 18 golja, mondanom sem kell, messze a csapatunk huzoembere volt vegig, nagyon megereztuk amikor nem tudott meccsre jonni. Hihetetlen mennyire kijon ezen a szinten a kulonbseg.
    Lenyeg a lenyeg, hogy a kollega lett a 18 goljaval a bajnoksag gollovo listajanak masodik helyezettje. Elso a bajnokcsapat csatara, egy 35 eves srac, valami 70 valahany gollal. Megkerdeztuk, Nb3 -ba jatszik, de tulzas hogy jatszik, boven nem kezdo. Pedig azt csinalt meg velunk szo szerint, amit akart.

    Lenyeg a lenyeg, hogy lehet a televiziobol lassunak tunik pl. a magyar valogatott, de oriasi butasag hogy a grundrol osszevalogatott sracok tobbet ernenek el. Teven keresztul nem jon at a sebesseg, a dinamika, a labdakezeles, a pontossag.

Új hozzászólás Aktív témák