Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz mephi666 #127020 üzenetére

    Firmino a legnélkülözhetetlenebb ember a csapatban, kategóriákkal szarabbak vagyunk nélküle.

    Az előző szezon kezdete óta a hat angol "nagycsapat" közül ő alakította ki a legtöbb helyzetet, hajtotta végre a legtöbb szerelést, szedte fel a legtöbb szabad labdát, ért legtöbbször labdába, passzolt a legtöbbször pontosan, ért legtöbbször labdába a saját térfelén.

    Meccsenként 1,3 kialakított helyzettel vezeti a rangsort a támadóink között, és a várható gólpasszok kategóriában is második (0,34/meccs) a pontrúgásokat rendszeresen elvégző TAA (0,41/meccs) mögött.

    Messze magasan ő legfontosabb játékos. Nélküle a csapatjáték egészének minősége romlik, mert a labda elleni mozgásai legalább annyira nélkülözhetetlenek Klopp filozófiájának megvalósításához, mint a visszalépései, vagy a helyzetkialakításai

    Ezt mondta róla 2016-ban: „Ő az összekötőnk, a befejezőnk, a legnagyobb harcosunk és az első számú védőnk is”, valamint hogy a center kulcsfontosságú a labda nélküli védekezésben, neki kell vezetnie a letámadást, a térfél felosztását, és ezt nála senki sem tudja jobban.

    Amúgy szembetűnő h Henderson mennyire szar idén, xG bulidupban idén már 8-asként a mezőny legszarabbja, még a cserekapus Adriannak(!!!!) (1,8, hendersoné meg 0,6 :DDD ) is jobb, meg a szezonban 7 percet játszó Keitának is jobb, borzalmasan szar formában van. Fabinhonak meg a legmagasabb a csapatban 6osként hátravont szerepben, egészen hihetetlen a pali. Tavaly 2-3 hónapig még a padra sem került fel, aztán amikor bekerült hibát hibára halmozott, de tavasz óta úgy beletanult, hogy a világ egyik legjobb VKP-ja jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák