Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz Citroware #126624 üzenetére

    Én arra emlékszem, hogy az Arsenal-nak volt, csomó olyan meccse ahol jobb volt az ellenfél statisztikája, de behúzták a végére.

    A Spurs-nél inkább az volt, hogy jobbak voltak, mint az ellenfél, de nem voltak meggyőzőek. Viszont azért nyeregettek akkor is amikor nem ment nekik. Pool-nál is sokszor ez volt/van, meg a Juvénál ;] . Persze meggyőzőbb volt a City/Pool, de azért jobbak voltunk az Arsenal-MU-Chelsea triónál. Egyértelműen nem utalt erre semmi félévkor, hanem inkább az volt a valószínűbb, hogy végre formába lendül a Spurs és simábban nyeri a meccseket. Aztán nem ez történt, hanem elszartak mindent és minden küzdőerő a BL-re ment.

    Én reméltem, hogy idén jobb lesz, de az eligazolási bizonytalanságok, meg az hogy alig változott valami a csapat felállásában Pochettino első jó éve óta (amire én azt gondoltam korábban, hogy biztos előny), meg hogy nincs egy rendes DM-ünk elég erősen visszaüt. 16/17-ben voltunk a legmeggyőzőbbek, mert ott volt egy csúcsformában játszó Wanyama - Dembele középpálya, ami megette a City középpályáját is reggelire. Dier is mindig megbízható volt, de azóta meg egy kalap zsák. Most a legerősebb középpályánk Sissoko - Winks, akik közül egyik sem DM.
    Arról meg ne is beszéljünk, hogy az évszázad lehetőségét nem sikerült behúzni a BL döntővel, mert annál jobb esély nem lesz egy darabig ekkora trófeára.

    Erőnlétileg sem bírják már, ezért meg egyértelműen Pochettino-t hibáztatom. Ez most egy ilyen Chelsea-s offseason lesz, aztán remélem jön az újraépítés ugyanúgy Mauricio-val. Top6-nak viszont muszáj meglennie, mert ha nem lesz meg akkor Lo Celso-t is bukjuk a szerződése miatt.

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák