Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Pkc83 #126103 üzenetére

    Ez lehet egy filozófia a szitinél. Nagyon jó játékosokkal olyan alapjátékra képesek amire senki más.

    Viszont náluk szinte mindenki pótolható, nincsenek illetve nem igazolnak olyan vezéreket, olyan egókat, akik nélkülözhetetlenné emelkednének a csapatban, általában az összes BL győztes csapatokban megvan ez, Barsza is ugyanilyen brutál volt mint most a sziti, de ott volt egy Messi is aki megnyerte neki a BL-t..

    Szitinél egyszerűen nincsen ilyen ember, Kompany volt, amikor éppen nem volt sérült, de már ő sincsen.

    Lehet ez is egy hátrány, és hallottam már másoktól is, nem tudom, nem voltam focista, de elvileg nagyon fontos hogy legyen egykét ilyen világklasszis vezéred a pályán akire felnézel, és ez egy bizalmat ad a csapatnak ha ő is a pályán van.

    pl. a Liverpoolnak fele annyi jó játékosa van mint a szitinek, de a szitinek egy olyan vezéralkatú játékosa sincs mint van Dijk vagy Alisson, vagy a BL győztes cselziben Lampard, Terry, a BL győztes MU-ban, Ferdinand, Cé etc.. ha csak az angol csapatokat nézem.
    De bruyne is egy klasszis aki úgy adogatja a gólpasszokat mint senki, de mégsem az a született világklasszis attitűd, akire képes vezérként tekinteni egy egész csapat.

    Egyszer lehet túljutnak ezen és átszakítanak egy gátat, de egyelőre még mindig ott tartanak, hogy képtelenek BL-ben legyőzni egy olyan csapatot, ami nagyjából olyan erős mint ők, nem hogy megnyerjék az egész sorozatot. BL-ben még mindig Pellegrini vitte őket a legtovább.

Új hozzászólás Aktív témák