Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #125893 üzenetére

    Nekem nincs olyan óriási problémám ezzel a női játékvezető dologgal, kivéve ha hozzánk küldik partjelzőnek. :DDD Szegény lány alkata nem engedte meg, hogy felérjen, így les csak találomra volt fújva. Férfiból is van olyan, aki hiába áll ott kókadozva mint péló a hideg vízben, nem lát semmit. Na mindegy.

    Kele papa dumáitól már lever a víz, nem beszélve a stílusáról, a kiállásáról, öhm, broáh. Egy kis nyegle new wave f*szkalap, akinek vitathatatlanul vannak jó meglátásai de erősen túlgondolja azok jelentőségét és saját magát is, és hajlamos a kis sámliról is lenézni embereket, és itt nem az oldalf*szos szakértőkre gondolok, akikkel szemben joggal lehet előítéletes. Mióta leoltották Salecék - valóban számára kicsit kedvezőtlen felállásban -, azóta pláne olyan mint egy sértett óvodás aki már dacos erőlködés nélkül nem is tud véleményt formálni. A megmondó, akit néha tényleg jó lenne olvasni ha levetkőzné az allűrjeit. Valljuk be aki nem egybites és érteni is akarja a focit, tehát hajlandó tanulni, annak Kele János nélkül is menni fog a dolog.

    Na, de a mi szeretett Egri Viktorunk, a kis maníros, szarkasztikus, már megint megszellőztette gondolatait, ami sajnos ötből legalább egyszer olyan mint amikor az árnyékszék ajtaja csap meg. Most éppen az volt a problémája, hogy miért kell nekünk gyermek, ha egyénenként többet fogyasztunk mint x indiai, és a föld halálát okozzuk mert ha már ott nem lehet a szaporulatot megállítani mi európaiak pl megtehetnénk. Agyrém.

    Divat, sőt elvárás lett mindent a politikai nézetünk szemüvegén keresztül nézni, miközben az egyik ránk erőltetett szemellenző a PC a másik pedig a felfuttatott feminista és félig mögötte álló LMBTQ mozgalom, ami sajnos több ellenérzést szül, tehát többet árt mint használ. Olyan ez, mintha valaki egy lapáttal egy kupacból dobálná a földet a szakadékba, hogy töltődjön, miközben lentről szedi hozzá két kupacba.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák