Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz omfgk #125561 üzenetére

    Megúszták, de így is benne van hogy kihagyja a szezon jó részét, nyilván csak találgatások vannak még. Fura hogy menyire nincs védelmük, miközben az elmúlt években több mint fél milliárdot elköltöttek csak arra a posztra :N

    (#125563) venember83 - jujjj :) ide nyugodtan beférhetett volna akkor Benitez is, aki egy másodosztály szintű csapatot tartott a víz felett 0 pénzből, egyel magasabb ligában, ami nem kis teljesítmény.

    Pochettinho top3-4, Solskjaert meg nem tudom hova tenni ezen a listán :)

    Top szinten szerintem Guardiola a legjobb, papíron Klopp sokkal sikertelenebb (ha nem az egymás ellenit nézzük), viszont neki minden csapatával megvoltak az anyagi határok, és soha nem a leggazdagabb topcsapat padjára ült le, hanem oda amit neki kellett felépíteni a gödörből, és ott szerintem mindenkinél nagyobbat lépett előre úgy a jelenlegi csapatával, mint a Dortmunddal vagy a Mainzal is, erre nem tudom Guardiola mennyire lenne képes :) és ha azt nézzük ki mennyit volt képes lendíteni csapatán a korábbiakhoz képest akkor talán jogos az első helye Kloppnak.

    Emerynek is ott a helye szerintem a 20-ban, nem véletlenül nyert 3x zsinórban EL-t, de azért komolytalan volt Pochettinho elé rakni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák