Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Viszlát #125212 üzenetére

    A sportigazgatót, a klub elemző csoportjának tagjait, a tulajokat, az ügyvezető igazgatót értettem ide többek között, és véletlenül sem magamat :N

    Klopp maga is Graham modellje (a klub elemző csoportjának vezetője) miatt került a klubhoz... ő volt kirakós utolsó darabja. Korábban a management már felállt, megvolt a stratégia, ott volt, hogy mi alapján akarunk játékosokat (és edzőt!) hozni, ezek után majd biztosan elhiszem valami Metronak vagy NSO-nak hogy a középszerű, éppen hogy csak építkezni kezdő keretével ki akarták őt penderíteni, mert elejében nem jöttek jobban eredmények, mint az előddel.

    Pont úgy állt fel a szakmai klubmodell mint a szitinél, már évekkel korábban meg volt ágyazva Pepnek.

    Illetve amikor jött az új vezetőség, világosan megmondta, hogy ők nem lesznek cukros bácsi, a klub önfenntartó kell legyen, tehát először a pénzügyeket fogják rendbe tenni, és egy fenntartható klubok fognak építeni, amely a bevételeiből képes gazdálkodni, és úgy felvenni a versenyt a legjobbakkal, és már Klopp előtt látszott hogy ezt komolyan is gondolják, ezért semmi kétely nem volt afelől, hogy kirúgnák.

    Szennylapokat meg nem olvasok csak klubhoz közeli forrásokat, onnan informálódom és nyilvánvaló volt, hiszen annyira látszott működni a kémia, hogy mennyire támogatják és hagyják dolgozni egymást (már úgy is vitték oda) hogy fel nem merült hogy kirúgják, főleg úgy hogy szezon közepén vett át egy végletekig szedett-vedett csapatot :)

    És így hozott az első csonka évében a 8. hely mellé egy libakupa és EL döntőt, a másodikban top4-et, a harmadikban top4-et és BL döntőt, majd mégegy BL döntőt és 97 pontos bajnokságot.

    És azt is kiterjesztette már az elején, hogy nem fog idős koráig itt dolgozni és erősen utalt rá, hogy szinte biztosan távozik a szerződése lejártakor (2022-ben). Most meg hogy ez szélesebb körben is elterjedt az interneten hogy nem fognak hosszabbítani vele egyből hozzák a szennylapok, hogy "pánik liverpoolban, a távozásról beszél klopp" :DDD :DDD

    Tényleg érthetetlen... van kb 10 klubhoz közeli újságíró akik elég egybehangzó és hiteles híreket közölnek a klub tájékáról, és mindenki a szennylapok levét issza, még a saját szurkolóik zöme is. Ők voltak akik lehozták azt is, hogy nincs jobb mutatója mint Rodgersnek volt, akit kirúgtak emiatt, és most nagyon kifelé áll Klopp szénája :D

    Nem az előző évben voltak másodikok, hanem korábban, de nem is ez a lényeg, sikeresen el is vitték azt az egy embert aki egymaga a hátán vitte a csapatot, és jöttek helyette Rickie Lambertek, Balotellik, Iago Aspasok, Markovicok. És akkoriban más nem is volt reális, lévén akkoriban a bajnokságban miénk volt a 6. legnagyobb bevétel, 6. legnagyobb kiadás, 6. legtöbb kifizetett bér, a 6. legértékesebb keret, akár kezdő tizenegyre, akár keretre nézve, és hatalmas volt az olló a cselzi és a két manchesterihez képest, de még az arsenalhoz képest is, vagyis a top4 volt akkoriban a szurkolók legmerészebb álma.

    Illetve nekem valóban nincs rálátásom, de annál biztosan több mintha Express, Metro, Daily Star, Sportbild, 442,Tuttosport, Talksport, AS, NSO, s*nból informálódnék.

    A unitednek meg akár meg is lehet a top4, mert én sem tartom rosszabbnak őket mint a jelenlegi arsenalt vagy a cselzit :)

    bocs h ilyen hosszúra sikerült, jól láthatóan mostanában igencsak szófosásom van :D Na béke :R

Új hozzászólás Aktív témák